Techniche Applicatiebeheerder regio Utrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
24 x
snelcode info
2548697

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Voor een opdrachtgever van Experis in omgeving Utrecht zijn wij op zoek naar een applicatiebeheerder die in vaste dienst wil treden bij onze opdrachtgever. Mijn opdrachtgever staat erg hoog aangeschreven binnen zowel de Nederlandse als Internationale markt. Ze zijn een erg stabiele organisatie. Deze kenmerken zijn nog steeds terug te vinden en zorgen ervoor dat je hier jezelf kunt ontwikkelen zoals nergens anders.Functieomschrijving
Je werkt binnen het ICT team aan het technisch ontwerpen, bouwen, testen, verbeteren en beheren van ??n of meerdere Applicaties. Op basis van eisen en wensen uit de business ben je in staat de vertaalslag (functioneel ontwerp) naar oplossingen te maken. Daarnaast ondersteun je ook in het beheer van de (standaard) oplossingen die worden ingezet. Je lost proactief en zelfstandig complexe incidenten en problemen op en je identificeert, signaleert en analyseert (urgente) problemen en doet voorstellen tot structurele oplossingen. Tevens zorg je voor informatie en training van gebruikers.

Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 040-2649 749
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509134

Deel deze advertentie met:
|