Allround administrateur (ZZP) regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
36 x
snelcode info
2551723

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Experis is het netwerk van (interim & ZZP) professionals. Het soort projecten loopt uiteen van het meewerken aan een speciaal project, ondersteunen bij toename van tijdelijke werkdruk of vervanging bij ziekte of zwangerschapsverlof. Experis is een netwerkorganisatie en binnen ons netwerk kennen wij een groot aantal bedrijven en overheidsinstellingen die in deze periode bijvoorbeeld op zoek zijn de dagelijkse werkzaamheden op de financi?le administratie uit te breiden middels een flexibele schil.Functieomschrijving
Wat zijn je taken als allround?administrateur op ZZP basis voor Experis? De werkzaamheden die bij de functie behoren zijn onder meer:Levert bijdrage aan grootboekadministratie en debiteuren- en crediteurenadministratieStelt . de controller de maandrapportage op (consolidatie)Draagt zorg voor btw-aangiftenOndersteunt andere administratieve disciplinesAls financi?le ZZP'er werk je op diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers waarbij Experis je begeleidt. Je staat in het middelpunt van een netwerk van professionals met een gemeenschappelijke drijfveer: je eigen ambities in lijn brengen met die van diverse opdrachtgevers. Als ZZP'er krijg je alle ruimte en ondersteuning om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Het netwerk biedt je kennis over de opdrachtgever, het project, je vakgebied of opleidingsmogelijkheden. Qua opdrachten kun je denken aan een speciaal, eenmalig project (bijvoorbeeld implementatie van een ERP pakket), ondersteuning bij dagelijkse werkzaamheden of vervanging van een zieke medewerker.

Opties:
- Functiegroep: financieel/economisch

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509225

Deel deze advertentie met:
|