Allround administrateur (interim) regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
39 x
snelcode info
2551820

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Ben jij als allround administrateur op zoek naar vakinhoudelijke afwisseling en ontwikkeling en wil je toch (financi?le) zekerheid? Dan is een baan binnen Experis als Experis Expert (EE) misschien wat voor jou! Als Experis Expert ben je in vaste dienst en voer je interim opdrachten uit bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers. Een ideale manier om je bij verschillende opdrachtgevers te ontwikkelen.Functieomschrijving
Wat zijn je taken als allround?administrateur op interim basis voor Experis? De werkzaamheden die bij de functie kunnen behoren zijn onder meer:Levert bijdrage aan grootboekadministratie en debiteuren- en crediteurenadministratieStelt . de controller de maandrapportage op (consolidatie)Draagt zorg voor btw-aangiftenOndersteunt andere administratieve disciplinesWanneer je als Experis Expert op interim basis bij onze opdrachtgevers werkt, heb je een verantwoordelijke baan. Je werkt zelfstandig en de opdrachtgever verwacht veel van je. Dat vraagt dus dat je stevig in je schoenen staat en dat je die vrijheid en verantwoordelijkheid aan kan. Als Experis Expert ben je een ambassadeur van Experis! Dat is dan ook de reden dat je binnen Experis een vast aanspreekpunt hebt. Een MIP (Manager Interim Professionals), die je begeleidt en beoordeelt op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Dit houdt in dat er evaluatiegesprekken plaatsvinden en dat er een persoonlijk ontwikkelingsplan wordt gemaakt en uitgevoerd. Op deze manier geven we samen vorm aan je ontwikkeling en aan het plezier dat je in je werk hebt.

Opties:
- Functiegroep: financieel/economisch

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509258

Deel deze advertentie met:
|