Projectleider E Industrial Maintenance regio Sittard

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
30-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
23 x
snelcode info
2553050

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Celebrate Work! Dat is het doel bij Experis. We bemiddelen jou naar de ideale baan en werkgever. Dit doen wij al meer dan 25 jaar met veel plezier, succes en toewijding. Voor professionals die direct bij hun nieuwe werkgever in dienst willen, die graag op projectbasis werken of liever helemaal zelfstandig blijven.Onze ideale opdrachtgevers binnen het specialisme Industrial Maintenance zijn ingenieursbureaus, technische dienstverleners en productiebedrijven in de Industrie.Voor een van onze toonaangevende opdrachtgevers op Chemelot zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer.? Hier wordt stevig beslag gelegd op je intellectuele capaciteiten en je kennis op gebied van projectmanagement.Functieomschrijving
Als Projectleider Industrial Maintenance ben je technisch, financieel en commercieel verantwoordelijk voor de uitvoering van ??n of meerdere projecten op het gebied van elektrotechnische installaties. Je voert
daarom de totale regie over deze projecten om ze tot volle tevredenheid van
onze opdrachtgevers gerealiseerd te krijgen. Je bent het aanspreekpunt bij de klant en voor al de medewerkers binnen jouw project(en). Als geen ander weet je dat interne communicatie en heldere taakverdelingen veelal de kritische succesfactoren binnen projecten zijn.

Deze functie is vooral geschikt voor kandidaten die de 'ins en outs' van het
complexe en complete vak van projectmanagement al voldoende beheersen. Denk daarbij aan aspecten als: het bestuderen en analyseren van in uitvoering genomen opdrachten, het organiseren van de werkzaamheden en het optimaal inzetten van mensen, gereedschappen en materialen, het deelnemen aan diverse overlegvormen het financieel bewaken en binnen de kosten houden van je project(en) en het rapporteren over de voortgang.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509326

Deel deze advertentie met:
|