E-Net Electro-optical engineer fiber/glasvezel regio 's-He…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
30-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
22 x
snelcode info
2553056

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
TE Connectivity is een grote speler en meestal marktleider op het gebied van het ontwerpen en produceren van elektronische toepassingen (connectoren, antennes en ca. 500.000 andere producten en onderdelen voor de industrie, consumentenelektronica, datanetwerken en transportsector.? Klanten van hen zijn . klinkende namen als Vodafone, KPN, Philips Lighting, ASML, Apple & Nokia.TE Connectivity is een wereldwijde organisatie met 90.000 werknemers waarvan 7400 engineers.? Zij hebben 20.000 patenten. In Nederland zijn ze beter bekend als Tyco Electronics, gevestigd in 's-Hertogenbosch.
Kernwaarden van de organisatie zijn integrititeit, teamwork, betrokkenheid en innovatie.Voor de afdeling ENET waar glasvezel toepassingen worden ontwikkeld voor . datacenters van bijvoorbeeld Vodafone of KPN zijn we in Den Bosch op zoek naar uitbreiding van het engineersteam van ca. 5 mensen, dit omwille van interne doorgroei binnen de organisatie.Functieomschrijving
Je verantwoordelijkheden voor deze functie omvat het ontwerp, voor tooling en ondersteuning van glasvezel process platform voor de ENET markt. De positie zal directe communicatie met leveranciers, andere TE Business Units evenals interactie met productielocaties, fabricage-, kwaliteitscontrole en testen functies vereisen.De nadruk zal liggen op de ontwikkeling en het onderhoud van testsystemen in de operations omgeving.Dit zal technische analyse van de ontwerpen, de co?rdinatie van het monster builds, toezicht op controle / kwalificatie testen en migratie naar volume productie sites bevatten.Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509332

Deel deze advertentie met:
|