Product Development Engineer connectoren- industrial (Phili…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
30-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
23 x
snelcode info
2553057

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
TE Connectivity is een grote speler en meestal marktleider op het gebied van het ontwerpen en produceren van elektronische toepassingen (connectoren, antennes en ca. 500.000 andere producten en onderdelen voor de industrie, consumentenelektronica, datanetwerken en transportsector.? Klanten van hen zijn . klinkende namen als Vodafone, KPN, Philips Lighting, ASML, Apple & Nokia.TE Connectivity is een wereldwijde organisatie met 90.000 werknemers waarvan 7400 engineers.? Zij hebben 20.000 patenten. In Nederland zijn ze beter bekend als Tyco Electronics, gevestigd in 's-Hertogenbosch.
Kernwaarden van de organisatie zijn integrititeit, teamwork, betrokkenheid en innovatie.Voor de afdeling Industrial Solution die gevestigd is in Eindhoven op de High Tech Campus waar samen met klant Philips Lighting toepassingen worden ontwikkeld voor . ledverlichting (Intelligent Building) zijn we op zoek naar uitbreiding van het engineersteam van ca. 7 ?mensen, dit omwille van sterke groei van de activiteiten.Functieomschrijving
Algemeen
De Intelligent Building divisie binnen de business unit Industrial van TE Connectivity heeft een kans voor een Product Development Engineer in Eindhoven, NL. De positie is binnen de Solid State Lighting invest team. Het team richt zich op de snel groeiende en dynamische SSL markt. In deze spannende rol zal je werken aan houders en modules waarmee de LED-arrays aan te sluiten uit optische, elektrische, mechanische en thermische oogpunt.Belangrijkste taken / verantwoordelijkheden
. Ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten aan de eisen van de klant te voldoen binnen de werkingssfeer van de prestaties en kwaliteit, planning en budget beperkingen.
. Vertalen producteisen naar haalbare productspecificaties en bevestig definitieve specificaties met interne / externe klanten.
. Leid de introductie van nieuwe producten proces volgens TE Connectivity productontwikkelingsproces (LEANPD) proces, inclusief concept detail ontwerpen, technische beoordelingen, risicoanalyses en kostenraming analyse van nieuwe producten te citaat generatie te ondersteunen.
. Direct proof-of-concept en verificatie / validatie testen.
. Voert alle werkzaamheden aan de vastgestelde operationele procedures zodanig dat de verantwoordelijkheid van het project kan worden overgedragen aan interne en externe klanten met alle benodigde documentatie en deliverables voltooid.
. oplossen van kwaliteitsproblemen in verband met het ontwerp en fungeren als een technisch hulpmiddel om andere ingenieurs als dat nodig is.
. Werk dicht met de Core teamleider / projectmanager en productmanager om succesvol producten te lanceren binnen afgesproken tijd lijnen. Beschrijving verbeterd en intern communiceren alle technische ontdekkingen, uitvindingen en intellectuele eigendom.Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509333

Deel deze advertentie met:
|