(Junior) Project Engineer Plastics / Kunststoffen regio Ei…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
30-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
24 x
snelcode info
2553092

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een bekende producent van klantspecifieke kunststofproducenten. is ruim 50 jaar actief als producent van klantspecifieke kunststofproducten. Als innovator in de kunststoftechnologie zorgen wij voor oplossingen op maat waarbij de wensen en de eisen van de klant bepalend zijn. De nadruk ligt daarbij op kwalitatief hoogwaardige kunststof onderdelen met een grote meerwaarde. Deze meerwaarde komt tot uiting door onze kennis en expertise in het gehele traject van engineering, matrijsbouw, productie, assemblage, bedrukken en logistiek. Onze opdrachtgever is daarbij voorloper op het gebied van spuitgiettechnieken. Naast het compact spuitgieten bieden wij bijzondere technieken, waaronder 2 componenten, gas- en waterinjectie, PIF en houtspuitgieten.We zoeken ter ondersteuning voor de afdeling Engineering voor hun Business Unit Sales & Projects een fulltime project engineer met kennis over matrijsconstructies. Verder heb je basiskennis en affiniteit met kunststoftechnologie. ?Functieomschrijving
De Business Unit bestaat uit een Sales- & Innovatieteam, een volwaardige afdeling Projectmanagers, Projectengineers en Procestechnologen en een compleet gefaciliteerde Gereedschapmakerij. Dit team van experts binnen de wereld van kunststofverwerking en klantspecifieke toepassingen is de full-service organisatie ten behoeve van de eigen productie-units. Daarnaast is zij in staat om op projectenbasis oplossingen-op-maat te bieden aan ons gevarieerde klantenbestand.De werkzaamheden voor Project Engineer beginnen bij het bieden van technische ondersteuning van de Salesafdeling door het voorbereiden van een uitgebreide offerte, waarin met name de technische aspecten van het matrijzenpakket aan bod komen.Je draagt ervoor zorg dat de Project Manager alle informatie heeft om de klant op technisch gebied, qua cost-engineering, materiaalkeuze en maakbaarheid van een nieuw gewenst product, te kunnen adviseren. Na opdracht ben je als Project Engineer verantwoordelijk voor de realisatie van de matrijzen en onderhoud je daarvoor contact met de Project Manager, de toeleveranciers en de eigen organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van matrijsspecificaties voor (externe, wereldwijde) Gereedschapsmakers en je bewaakt de voortgang rondom de matrijsaanmaak. Wanneer je de eerste producten van de juiste kwaliteit met de nieuwe matrijzen hebt laten produceren, lever jij jouw matrijzenpakket compleet af voor verdere in-productiename van de matrijzen binnen de productielocaties.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509358

Deel deze advertentie met:
|