Assistent Controller regio Eindhoven

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
02-07-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
23 x
snelcode info
2556088

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Voor een landelijk opererende organisatie in de bouw en industrie zijn wij op zoek naar een ambitieuze assistent controller. De organisatie kenmerkt zich als zeer projectmatig. Binnen de organisatie werken mensen met passie voor hun vak en toewijding aan de club. Tegen het einde van een periode wordt er dan ook met regelmaat samen overgewerkt om een gemeenschappelijk resultaat te behalen. Vanuit je standplaats in Eindhoven werk je 60% van de tijd. De overige 40% ben je veelal onderweg naar de projecten en naar het team waarmee je werkt in het zuiden van het land.Functieomschrijving
Samen met je team en onder supervisie van de controller ben je verantwoordelijk voor het budgetproces van de organisatie. Je co?rdineert samen met je team de maand, kwartaal en jaarafsluiting voor jouw business unit. Deze cijfers rapporteer je maandelijks. Buiten deze ?taken om bestaan je werkzaamheden ook voor een groot deel met het maken van analyses. Dit doe je in samen werking met de projectleiders van de projecten waar je verantwoordelijk voor bent. Buiten je standaard werkzaamheden om wordt je uitgedaagd om op tactisch en strategisch niveau mee te denken met procesverbeteringen en proces optimalisatie.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509404

Deel deze advertentie met:
|