Koopplein.nl zoekt dealers door heel Nederland!

Koopplein.nl is een complete internetformule, gericht op de lokale/ regionale markt. Wij verstrekken exclusiviteit voor een overeengekomen werkgebied.

Koopplein.nl omvat een landelijk dekkend netwerk van 240 lokale handelsplaatsen op internet. Elke gemeente heeft een eigen Koopplein welke geëxploiteerd gaat worden door een lokaal media- of reclamebedrijf. 

Gratis adverteren
Inwoners mogen gratis en onbeperkt adverteren op het Koopplein in hun gemeente. Ongeacht het aantal advertenties, de waarde van de spullen of de gekozen rubriek. 

Verdienmodel
Het lokale en regionale MKB heeft er met Koopplein.nl een geweldig promotieplatform bij. Lokaal, digitaal en branche-gerelateerd adverteren met meetbare resultaten in een omgeving waar alle bezoekers een koopintentie hebben. De advertentietarieven van Koopplein.nl behoren tot de laagste in de markt. Dit is eenvoudig te realiseren omdat er onder meer geen productie-, transport, huisvestings- en personeelskosten worden gemaakt. 

Koopplein.nl biedt een transparant verdienmodel zonder toeters en bellen. Geen langdurige contracten met veel verplichtingen en de implementatie is zo geregeld.

Baas in eigen huis
Als dealer bepaal jij zelf de advertentietarieven en factureert de adverteerders rechtstreeks.

Stuur snel een e-mail naar info@koopplein.nl en zorg dat jouw bedrijf de exclusieviteit krijgt in jouw werkgebied.

Heb jij het bereik? Dan hebben wij de formule!

Koopplein.nl BV