Verdien een goed inkomen als verkoper van bHIP

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
18-10-11
adverteerder
Goedele Goossens
type
aangeboden
adverteert sinds
26-10-2011
plaatsnaam
Berg
telefoon
0612274071
gezien
323 x
snelcode info
1091252

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

ONTDEK EEN NIEUWE WERELD ALS MEDEWERKER VAN BHIP GLOBAL EN KOM IN EEN GEPASSIONEERD TEAM,

Als distrIbuteur van bHIP, een nieuwe energiedrank in Nederland, volledig op natuurlijke basis, ben ik op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers. BHIP Global is momenteel het snelst groeiende bedrijf in de wereld en verovert de markt met nieuwe uitvindingen op gebied van voeding. Deze voor Nederland totaal nieuwe producten kunnen voor U een mooie kans geven om een extra inkomen te verwerven zonder veel tijdsbesteding en met een minimum aan kosten. Ik ben zelf heel enthousiast over de producten en de zakelijke vooruitzichten die het mij biedt en wil dat graag met je delen. Graag wil ik je enkele zakjes bHIP BLUE, energydrank toesturen met de vraag of je het zou willen gebruiken en of ik je daarna zou kunnen bellen om je ervaringen te horen en om er iets meer over te vertellen.

Voor meer informatie kun je altijd naar mijn website gaan; http//

bHIP staat voor HELPING INPACTING PEOPLE en probeert met zijn producten en zijn business systeem veel mensen te helpen. TRY IT, FEEL IT, SHARE IT, is het motto waaronder bHIP global zijn producten verspreidt.

Na inschrijving wordt je gratis volledig ingewerkt en voorzien van een eigen Global Software Systeem. Als zelfstandig ondernemer maak je deel uit van een gepassioneerd team wat je ondersteunt en wat je volledig helpt om je eigen bedrijf op te zetten. Bel naar 0612274071 of mail naar goedele,
Voor meer informatie bel naar 0612274071 of mail naar

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|