Het Grote Taal Spel

prijs
€ 32,95
datum plaatsing
22-07-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Top for Kids
type
aangeboden
adverteert sinds
13-10-2012
plaatsnaam
Wijbosch
telefoon
06-48010924
gezien
1 x
snelcode info
2096229

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wat betekent “Op een houtje bijten”?
Hoe schrijf je het meervoud van tante?
Welk lidwoord is onbepaald: de of het of een?
Noem een werkwoord dat begint met een h.
Wat is het tegenovergestelde van modern?

Wie de meeste vragen goed heeft, gaat het snelst van A naar Z. Voor elk goed antwoord krijg je bovendien de letter waarop je op dat moment staat. Als je van je letters een woord kan leggen, mag je extra plaatsen vooruit. Maar let op: als je een kanskaart trekt, kunnen er onverwachte dingen gebeuren.

Speel dit spannende spel en scoor beter voor taal. Je kunt het op school en thuis spelen, met je vrienden of met je familie. Je kunt zelf beslissen hoe lang het spel duurt.

Voor 2-4 spelers of teams. Leeftijd 9-99 jaar.

Voor de ouder

Met Het Grote Taalspel oefenen kinderen spelenderwijs allerlei taalonderdelen, zoals woordenschat, spelling, uitdrukkingen en nog veel meer. Ze hebben er dus lang plezier van. Kinderen uit verschillende jaargroepen kunnen samenspelen. Of speel met het hele gezin. Ook voor u zelf en oudere kinderen een leuke manier om kennis op te frissen.
Natuurlijk voldoen alle vragen aan de nieuwste spellingeisen. De vragen zijn gemaakt door taaldeskundigen Wim Daniëls en Kasper Boon.

Deel deze advertentie met:
|