Handige Service monteur gezocht die graag op pad gaat (full…

RandstadVind je het leuk om bij klanten op bezoek te gaan en om verbeteringen door te voeren op gebied van televisie? Ben jij een handig en spontaan persoon die makkelijk contact legt met mensen? Reis je graag het land door met een leuk team? Lees dan verder!

Jouw dag
Je gaat met een team leuke collega’s door het hele land op bezoek bij klanten. Dit kunnen zowel bedrijven, instanties, zorginstellingen, overheden of particulieren zijn. De klanten weten dat je komt want er is van te voren een afspraak gemaakt. Per klant voeren jullie de service werkzaamheden op het gebied van televisie uit. Dit door simpelweg enkele aanpassingen door te voeren. Hier wordt jij uiteraard op ingewerkt zodat je dit kunt.
Jij weet van alles over het bijbehorende product omdat je daar trainingen voor gehad hebt. Onze opleidingscoaches nemen je vanaf dag 1 mee in de praktijk. Uiteindelijk ga je instromen in de Academy van het bedrijf, waar we jouw vaardigheden verder zullen aanscherpen. Je kunt hierdoor de klanten dan ook goed te woord staan en uitleg geven over de doorgevoerde aanpassingen. Daar waar nodig vertel je nog meer over het project.
Je wordt niet afgerekend op de aantallen die je draait, je probeert enkel zoveel mogelijk mensen zo goed mogelijk te adviseren en te helpen. Per dag rijdt je heen en weer. Er zijn zowel fulltime als parttime functies. De reiskosten maar ook de reistijd wordt vergoed. Ben je 21 jaar of ouder dan bedraagt het salaris €11,00 per uur. Na het behalen van de opleiding in de eerste paar maanden zal je salaris weer verhoogd worden! Ben je jonger dan 21? Bel dan even om te vragen waar het salaris dan op uitkomt.

Wat vragen wij:

- Je bent handig en hebt technisch inzicht.
- Jouw werkdagen liggen tussen de maandag t/m vrijdag. Per periode wordt er in een bepaalde regio in Nederland gewerkt en jij vindt dit niet erg om te doen.
- Mogelijkheden voor 3 aaneengesloten dagen werken zijn er ook.
- Je hebt bij voorkeur geen moeite met eventuele hotelovernachtingen die kunnen voorkomen. Bij meer dan 1,5u (enkele reis) reistijd naar een bepaalde regio wordt er overnacht in een hotel. (hotelovernachting, reiskosten, reistijd, avondeten en ontbijt wordt vergoed). Of er gaat een auto heen en weer.
- Werktijden: tussen 10:00 – 18:00 uur (excl. reistijd terug naar kantoor of huis). Reiskosten en reistijd wordt vergoed. Zo kun je dus mooi wat uren draaien per dag.
- Je werkt vaak in een veelvoud van tweetallen.
- Je kunt vanuit je huis binnen een half uur op het hoofkantoor in Zwolle zijn.
- Rijbewijs is verplicht.

Spreekt deze vacature je aan? Laat het mij dan weten, ik kan je er nog veel meer over vertellen!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure


Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.


Locatie: Meppel

Salaris indicatie: 0-1750

Uur: 40, 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705742/randstad-handige-service-monteur-gezocht-die-graag-op-pad-gaat-fulltime-en-parttime-meppel
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Randstad
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 31-01-2018
  • Plaatsnaam Meppel
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 4 x
  • Snelcode info 21570583

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.