Urinestank verwijderen ROVEQ

prijs
€ 2,45
datum plaatsing
07-12-15
conditie
nieuw
adverteerder
ROVEQ schoonmaakproducten
type
aangeboden
adverteert sinds
19-05-2015
plaatsnaam
Meppel
telefoon
0522475663
gezien
23 x
snelcode info
6434847

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Schoonmaakartikelen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Urinestank verwijderen - ROVEQ

KLik op de link om naar de webshop te gaan,

Met de producten van ROVEQ is urinestank voorgoed verleden tijd, gegarandeerd!

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in het hygiënisch reinigen van toiletgroepen, het verwijderen van urinegeur en het weer vrijmaken van door urinesteen verstopte afvoeren en leidingen. Klik hier voor meer informatie of lees verder om zelf de stank van urine aan te pakken.

 

Toiletreiniger – Urinesteenoplosser:

De bijzondere krachtige toiletreiniger van ROVEQ heeft een speciale formule die vuil en urinesteen verwijdert. De gel hecht zich optimaal onder de rand van de toiletpot en werkt lang en grondig door. Behoudt lang een fris parfum.

ROVEQ Toiletreiniger is ook geschikt voor RVS toiletpotten, septic tanks, toiletcassettes, chemische toiletten en watervrije toiletten. Door de unieke samenstelling van dit product worden RVS, kunststof en rubber niet aangetast.

Eenvoudigweg onder de rand spuiten, verdelen met een toiletborstel en in laten werken. Omdat dit product geen porselein kan aantasten kunt u het gerust langere tijd laten inwerken.

 

Hygiënische reiniger:

De 100% hygiënische reiniger van ROVEQ is een krachtige reiniger te gebruiken op de meest voorkomende watervaste oppervlakken en geschikt voor de dagelijkse reiniging van het interieur, de keuken en het sanitair.

ROVEQ Hygiënische reiniger kent vele toepassingen in en om het huis, in de keuken, de badkamer, op kantoor of onderweg in de camper, caravan of boot. U heeft de zekerheid dat oppervlakken snel en hygiënisch schoon zijn.

Dit product is super geconcentreerd en daardoor zeer voordelig in gebruik. Slechts een deel reiniger op tien delen water. Verdeel de verdunde reiniger over het oppervlak, laat het even inwerken en neem daarna af met een licht vochtige doek.

 

Eigenschappen:

 ● Verwijdert met gemak vet en zeepresten
 ● Voordelig in gebruik
 ● Een uniek product
 ● Veilig en efficiënt
 ● Regelmatig gebruik voorkomt geuroverlast in toiletten en portieken.
 ● Veilig voor metalen, de meeste kunststoffen (waaronder acrylaat) en geverfde oppervlakken
 ● Prettige geurbelevenis
 ● Niet ontvlambaar, geen schadelijke dampen


Prijs is exclusief btw


ADVERTEERDER:
Naam: ROVEQ schoonmaakproducten
Tel: 0522475663
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4783282/ko

Deel deze advertentie met:
|