Urinoirmat- ROVEQ

prijs
€ 1,99
datum plaatsing
03-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
ROVEQ schoonmaakproducten
type
aangeboden
adverteert sinds
19-05-2015
plaatsnaam
Meppel
telefoon
0522475663
gezien
3 x
snelcode info
6602573

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Schoonmaakartikelen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Urinoirmat

Klik op de link om naar de webwinkel van ROVEQ te gaan.

Deze urinoirmat past in vrijwel elk urinoir. Gebruik het urinoirrooster om te voorkomen dat ongewenst afval wordt doorgespoeld, hetgeen kan leiden tot ernstige verstoppingen.

Een urinoirmat is prima geschikt om er voor te zorgen dat sigarettenpeuken, papiertjes en dergelijke niet in de afvoer of het riool terecht komen. Mocht u echter last hebben van aanslag onderin het urinoir, dan is er geen reden om dit te verbergen met behulp van een matje.

 

Kalkaanslag en urinesteen verwijderen

Kalkaanslag en urinesteen in het urinoir verwijdert u eenvoudig met ROVEQ Superontkalker GEL. Het product verwijdert mede dankzij de consistentie effectief kalk en urinesteen uit het urinoir en is bovendien geschikt voor gebruik allerlei oppervlakken.

Giet een dosering ROVEQ Superontkalker GEL langzaam in het urinoir, toilet of afvoer en laat het product langere tijd inwerken. Spoel daarna goed door met water. Omdat de ontkalker geen keramiek en porselein kan aantasten kunt u het gerust een hele nacht laten inwerken.

ROVEQ Superontkalker GEL is veilig te gebruiken op keramiek, RVS, glas, de meeste kunststoffen (waaronder plexiglas), rubber en zelfs oppervlakken die zijn behandeld met goede kwaliteit verf.

 

Veel urinoirmatten zijn geparfumeerd om nare geurtjes te verbloemen. Ook stankoverlast kunt u echter met de hierboven beschreven methode elimineren.

 

exclusief btw


EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Overige typen

ADVERTEERDER:
Naam: ROVEQ schoonmaakproducten
Tel: 0522475663
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4847481/ko

Deel deze advertentie met:
|