Toilet hygiëne set van ROVEQ

prijs
€ 18,50
datum plaatsing
11-03-16
conditie
nieuw
adverteerder
ROVEQ schoonmaakproducten
type
aangeboden
adverteert sinds
19-05-2015
plaatsnaam
Meppel
telefoon
0522475663
gezien
4 x
snelcode info
6973470

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Schoonmaakartikelen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Toilet hygiëne set

Klik op de link om naar onze webwinkel te gaan.

Maak uw toilet 100% hygiënisch schoon en volledig kalkvrij met de Toilet hygiëne set van ROVEQ. De toilet hygiëne set bevat de artikelen uit het filmpje hieronder.

Volg de methode in het filmpje om uw toilet 100% hygiënisch te reinigen. Vul de emmer met warm water. De ROVEQ Hygiënisch reiniger kan u verdunnen in de bijgeleverde sprayflacon 1:10. Doseer een hoeveelheid ROVEQ Toiletreiniger onder de rand van de toiletpot gebruik de toiletborstel met randreiniger om goed te verdelen. Laat ROVEQ Toiletreiniger inwerken terwijl u de rest van de W.C. schoonmaakt.

Spray ROVEQ Hygienische reiniger klaar voor gebruik op alle overige oppervlakken in on om het toilet, zoals de toiletzitting, de wasbak, spoelknop en de tegels. Maak de microvezeldoek nat in de emmer, wring deze goed uit, en gebruik de vochtige doek om de oppervlakken af te nemen. De microvezeldoek spoelt u tussendoor naar behoefte uit in de emmer.

Borstel tenslotte de toiletpot nog eenmaal goed en spoel het toilet door. Uw toilet is weer hygiënisch schoon en kalkvrij.

 

Inhoud:

 ● ROVEQ Hygiënische reiniger 1 liter
 ● ROVEQ Toiletreiniger
 ● Emmer 12 liter
 ● Toiletborstel met randreiniger
 ● Microvezeldoek
 ● Spons


Prijs is exclusief btw


ADVERTEERDER:
Naam: ROVEQ schoonmaakproducten
Tel: 0522475663
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5033444/ko

Deel deze advertentie met:
|