De Klussenier doet het

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
09-04-17
conditie
nieuw
adverteerder
Henk Langhout
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2014
plaatsnaam
Menaam
telefoon
+31610365596
gezien
1 x
snelcode info
4458836

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Even voorstellen

Mijn naam is Henk Langhout en samen met mijn gezin woon ik in Menaam. Sinds april 2011 ben ik mijn eigen klussenbedrijf gestart als De Klussenier Henk Langhout en ben ik beschikbaar voor al uw klussen in en om uw woning.

Klussen is mijn lust en mijn leven. Na een bouwkundige opleiding heb ik een schat aan ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Ik heb gewerkt voor kleine en middelgrote bouwbedrijven waar ik alle voorkomende bouw, verbouw en renovatie werkzaamheden uit heb gevoerd.

Mijn Brede ervaring

Door mijn jarenlange ervaring met verbouwen kan ik het gat tussen de aannemer en de klusjesman opvullen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij mij terecht voor de installatie van een complete badkamer of keuken, epdm dakbedekking, isolatiewerk, het plaatsen van een dakkapel of dakraam. Als allround timmerman draai ik mijn hand natuurlijk niet om voor het plaatsen van kozijnen, ramen en deuren het netjes aftimmeren van een dakraam of voor het maken van een kledingkast. Op het gebied van houtbewerking is alles mogelijk.Op maat gemaakte kasten, het leggen van vloeren, aftimmeren of het maken van kozijnen, ramen en deuren behoort ook tot de mogelijkheden. De afwerking voor alle werkzaamheden neem ik ook voor mijn rekening. Ik verzorg de verbouwing of klus vanaf de aanvraag tot en met de oplevering, zo heeft u maar één aanspreekpunt.

Wat ik voor u kan doen

Ik voorzie u graag van deskundig advies en ik denk graag met u mee. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid om u mee te nemen naar toonzalen bij leveranciers. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverde werkzaamheden ontvangt u 12 maanden garantie. Zoals alle Klusseniers ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie VLOK welke beschikt over een onafhankelijke Geschillencommissie.

Mijn kennis stel ik graag beschikbaar voor klanten die méér zoeken dan alleen een klussenbedrijf dat de verbouwing uitvoert. Ik regel een complete verbouwing van A tot Z volgens afspraak!

Wilt u eens met mij bespreken wat ik voor u kan betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? U kunt uw aanvraag bij mij indienen door op de knop “Klus aanvragen” te klikken.

Graag tot ziens,

De Klussenier Henk Langhout uit Menaam

Deel deze advertentie met:
|