Nieuw bij Koopplein.nl; duurzame bezorgservice.

Nieuw bij Koopplein.nl; duurzame bezorgservice.

Voor en door particulieren
Koopplein.nl is een samenwerking aangegaan met Brenger.co.
Derk van der Have van Brenger.co: “Brenger is een voordelig, makkelijk en duurzaam platform voor het versturen van spullen voor en door particulieren. Als je spullen wilt versturen, plaats je een opdracht op Brenger.co. Zolang de beloning gelijk of hoger is dan de adviesprijs worden de spullen gegarandeerd binnen 5 dagen afgeleverd.” Wil je weten wat de adviesprijs van jouw opdracht is? Ga dan naar de homepage van brenger.co.

Makkelijk en veilig
Volgens Kees-Jaap van der Kooi van Koopplein.nl is Brenger.co de veilige en duurzame oplossing voor transportproblemen. ”Bij ieder toepasselijke product op Koopplein.nl wordt onder de advertentiegegevens een oranje ‘Bezorgbutton’ getoond. Na één klik kun je direct je opdracht invoeren. De gebruikers kunnen elkaar beoordelen en recensies op de website achterlaten. Brenger checkt de gegevens van zijn gebruikers en garandeert een veilige betaling. Als gratis extra verzekert Brenger schade tot € 300,- en diefstal tot € 500,- (inclusief btw).”

Iedereen kan een Brenger zijn
Naast dat je zelf spullen kunt versturen via Brenger, kun je ook spullen meenemen voor iemand anders op je route. Je kunt op openstaande opdrachten reageren of op de site routes opgeven die je vaak rijdt. Vervolgens word je op de hoogte gebracht wanneer er een opdracht is op jouw route en je onderweg geld kunt verdienen. Daarnaast heb je ook nog een positieve impact op het milieu. Als jij spullen meeneemt of spullen verstuurt via Brenger, bespaar je CO2-uitstoot. Simpelweg omdat er geen extra verkeersbewegingen worden gemaakt. Dat is mooi meegenomen.

Tot slot
Koopplein.nl en Brenger hebben veel overeenkomsten. Zo richten beide platforms zich op particulieren en hebben duurzaamheid, voordeel en veiligheid voor alle betrokkenen als uitgangspunt.

"Koopplein.nl net iets handiger dan andere handelsplaatsen".

Veel succes met de verkoop!

Hopende u hiermee voldoende te informeren.

Als er vragen zijn, u kunt mij altijd mailen of bellen.

Met vriendelijke groet,

Hilde Nijwening
Koopplein Midden-Drenthe
middendrenthe@koopplein.nl
06-50804202
www.koopplein.nl/middendrenthe

Uw Media Adviseur voor adverteren op het internet in uw eigen regio.

Koopplein Midden-Drenthe is ook actief op de social media.

Twitter: https://twitter.com/hildern

Facebook: www.facebook.com/kooppleinmiddendrenthe

YouTube: www.youtube.com/user/hildenijwening

Linkedin: www.linkedin.com/profile/view?id=42437449

Pinterest: http://www.pinterest.com/kooppleinmd/

Google: https://plus.google.com/u/0/103508632147099446097/posts

Instagram:
https://www.instagram.com/kooppleinmiddendrenthe/Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.