Alistair Maclean / De Zeeheks, De laatste grens

prijs
bieden
datum plaatsing
22-05-17
conditie
gebruikt
adverteerder
w
type
aangeboden
adverteert sinds
11-06-2009
plaatsnaam
Westerbork
telefoon
n.v.t.
gezien
10 x
snelcode info
1079225

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Alistair Maclean / De Zeeheks, De laatste grens

De Zeeheks:
De Zeeheks, een booreiland van de Schotse multimiljonair Lord Worth, heeft in de Golf van Mexico olie aangeboord. Worth is een bikkelhard zakenman die het kostbare goed onder de vastgestelde prijs verkoopt en daarmee grote onrust op de oliemarkt veroorzaakt. De leiders van 's werelds grootste oliemaatschappijen komen in spoedberaad bijeen om te bespreken welke maatregelen ze tegen Worth kunnen nemen. Besloten wordt om John Cronkite een keiharde man die nergens voor terugdeinst, de opdracht te geven om Worth op de knieën te dwingen. Het gevecht om de markt in de oliewereld brandt los. Tankers worden gekaapt en opgeblazen, wapenopslagplaatsen van het leger beroofd en de Zeeheks wordt met dieptebommen en artillerie bestookt. Wat doet het Witte huis? Kan men tolereren dat de vijandelijkheden zich zo dicht bij Amerikaans grondgebied afspelen? & lt; br />

De laatste grens:
Michael Reynolds, agent van de Britse geheime dienst, staat voor een schier onuitvoerbare opdracht. Hij moet een Engelse geleerde die onder dwang naar Boedapest is gelokt, hoe dan ook terugbrengen. Daarbij ontvangt hij steun van een klein groepje Hongaarse patriotten.
Hard, bitter en zonder genade is de strijd tegen de meedogenloze AVO, de Hongaarse staatspolitie. Niet alleen ondergaat Michael Reynolds een gruwelijke hersenspoeling in de beruchte Sarhàzagevangenis, maar tevens leert hij de achtergronden kennen van het politieke gebeuren achter het IJzeren Gordijn en wordt hij met een werkelijkheid geconfronteerd die hij nimmer had vermoed.

283 blz.

zie ook onze andere boeken

Deel deze advertentie met:
|