Zakelijk adverteren op Koopplein.nl

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
19-07-17
adverteerder
Koopplein Midden-Drenthe
type
aangeboden
adverteert sinds
01-12-2008
plaatsnaam
Beilen
telefoon
0593-541327
gezien
770 x
snelcode info
1109157

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Koopplein.nl biedt particulieren, (non-profit)organisaties en bedrijven een uitgebreid digitaal platform om te handelen. Privépersonen kunnen gratis en onbeperkt adverteren op hun lokale Koopplein. Zij voelen zich betrokken bij de handelsplaats in hun gemeente en bezoeken die regelmatig om interessante aanbiedingen te ontdekken en koopjes te scoren. Ondernemers uit het plaatselijke MKB bieden wij uitstekende mogelijkheden om hun bedrijf en/of product te presenteren. Door die mix van zakelijke en particulieren aanbiedingen ontstaat een behoorlijk compleet aanbod in een gemeente, dat potentiële kopers aantrekt.

Portal
Koopplein.nl breidt haar diensten alleen maar verder uit: ieder Koopplein beschikt over een plaatselijk weerbericht en bezoekers krijgen een lokale activiteitenagenda en het belangrijke nieuws uit hun gemeente gepresenteerd. In de toekomst zullen wij onze services nog verder uitbreiden; Koopplein is dé toegangspoort tot lokale diensten en activiteiten.

Koopintentie
Onze bezoekers hebben een koopintentie. Ze zijn op zoek naar aantrekkelijke aanbiedingen en vinden die op Koopplein.nl. Daardoor krijgt uw advertentie meer aandacht dan in media die vooral zijn gericht op informatieverstrekking. Kortom, uw boodschap komt goed binnen bij uw (lokale) doelgroep.

Opvallende advertenties
Bedrijfsadvertenties op Koopplein.nl vallen op. Ze staan in opvallende kaders tussen de particuliere advertenties, in de subrubriek van uw keuze. Dat betekent dat uw advertentie wordt gezien door bezoekers die bewust kiezen voor deze rubriek. Serieuze kopers dus.

Profiteer mee van het Koopplein-succes
Alleen al in ons land staan meer dan vier miljoen domeinnamen geregistreerd. Koopplein.nl staat in de Top 150 van best bezochte websites op de gerenommeerde rankingsite Alexa.com. Als adverteerder lift u mee op onze goede positie, want wij linken uw website gratis door. Daardoor wordt uw website beter gevonden door de zoekmachines, zoals Google.

Onze formule
De lokale Kooppleinen worden geëxploiteerd door zelfstandige uitgevers, veelal ZZP’ers die vanuit huis werken. Daardoor zijn de overheadkosten laag en de advertentietarieven buitengewoon aantrekkelijk; in het vergelijk met andere (lokale) media springt Koopplein.nl er gunstig uit. Bovendien doet u direct zaken met de verantwoordelijke uitgever, zodat de lijnen kort zijn en de daadkracht groot.

Wie voor is wint
De advertentieplaatsen worden uitgegeven in volgorde van aanmelding. Dat betekent dat bedrijven die zich snel aanmelden, kunnen kiezen uit de beste plaatsen. Zonder toeslagen of andere extra kosten. Combinatiepakketten zorgen voor een nóg aantrekkelijker aanbieding. Laat u vrijblijvend adviseren door uw lokale Koopplein-uitgever. Hij of zij helpt u graag verder met een media-advies op maat. U zult verrast zijn door de mogelijkheden.

Hopende jullie hiermee voldoende te informeren en als er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groeten,

Koopplein Midden-Drenthe

Hilde Nijwening

e-mail: middendrenthe@koopplein.nl
telefoon: 06-50804202

onze site: http://www.koopplein.nl/middendrenthe

Deel deze advertentie met:
|