Gezocht: Commerciële Alleskunner

Gezocht: commerciële alleskunner
Vind je het fijn om voor een baas te werken met een vast takenpakket en een vast salaris? Lees dan niet verder, want dan is deze uitdaging niets voor jou.

Maar…. als je denkt dat je je talenten beter kunt inzetten voor een eigen bedrijf, lees dan vooral door, want wij bieden je een prikkelende uitdaging voor 2016!

Wij zoeken: inventieve alleskunners met goede contactuele eigenschappen en gevoel voor commercie en acquisitie, die bereid zijn hun schouders te zetten onder de opbouw van hun eigen bedrijf. Die ervan houden zelf hun tijd in te delen en graag vanuit huis werken.

Wij bieden: zelfstandigheid in een exclusief werkgebied, veel ondernemersvrijheid, lage opstartkosten en een aantrekkelijke verdienmodule.

Waar gaat het eigenlijk om? Koopplein.nl, een netwerk van lokale handelsplaatsen op internet. Iedere gemeente in Nederland heeft een lokaal Koopplein dat wordt beheerd door een licentienemer. Deze zelfstandige ondernemer krijgt exclusiviteit voor zijn werkgebied. Op Koopplein.nl kunnen de inwoners gratis spullen verhandelen. Doordat het aan- en verkopen zich afspelen in de eigen gemeente, zijn lange reistijden of hoge verzendkosten verleden tijd; je rijdt gewoon even langs om te kijken of het wat is.

De inkomsten komen uit advertenties van het lokale MKB. Plaatselijke ondernemers willen graag adverteren tussen de particulieren rubrieksadvertenties. Zo krijgt hun boodschap veel aandacht van de belangrijkste doelgroep. Bovendien zijn de tarieven concurrerend, want Koopplein-ondernemers werken vanuit huis, zonder personeel. Geen overheadkosten dus, waardoor de advertentietarieven laag zijn.

De centrale organisatie ondersteunt nieuwe licentienemers met trainingen en cursussen. Koopplein.nl werkt niet met langdurige (wurg)contracten; is Koopplein.nl toch niet jouw ding, dan kun je na een jaar je contract moeiteloos opzeggen.

Kijk op www.uitgeverwordenkoopplein.nl voor meer informatie of neem contact op met Hilde Nijwening, Koopplein Midden-Drenthe, middendrenthe@koopplein.nl, 06-50804202

www.koopplein.nl/middendrenthe

Verder hebben wij tegenwoordig een filmpje met meer informatie zie:
http://koopplein.nl/franchise
  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 19-09-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Koopplein Midden-Drenthe
  • Type gevraagd
  • Adverteert sinds 01-12-2008
  • Plaatsnaam Beilen
  • Telefoon 0593-541327
  • Gezien 814 x
  • Snelcode info 1194749

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Financieren
Verzekeren