MenSense voor Arbeidsgerichte Zorg

Dreigende uitval en terugkeer in werk:
De wet Verbetering Poortwachter staat centraal bij de begeleiding van werknemers die ziek zijn en verzuimen. MenSense begeleidt tijdens dit wettelijk vastgesteld tijdspad en geeft voorlichting aan de zieke werknemer betreffende zijn of haar verantwoordelijkheden, rechten en plichten en de zorgplicht van de werkgever. De start van de begeleiding en het behandelplan worden bepaald op het moment
van instap van het verzuimproces. Vanzelfsprekend is het van belang zo vroeg mogelijk al zaken duidelijk te hebben. Zeker als het gaat om Onvoldoende Lichamelijke Klachten die veelal stress gerelateerd zijn.

Re-integratieplan
Als geregistreerd arbeidsdeskundige biedt MenSense optimale ondersteuning door inzicht op het gebied mens, werk, inkomen en de wettelijke kaders. Dat betekent het wegen van iemands belastbaarheid, beleving en mogelijkheden, tegen de belasting die het werk met zich meebrengt.
Het re-integratieplan is maatwerk als het gaat om de individuele en specifieke mogelijkheden om een werknemer duurzaam te laten terugkeren in werk. Er wordt een werkdiagnose met een doordacht behandelplan opgesteld en een te behalen resultaat.
MenSense is gemachtigd om te werken met zowel medische als niet-medische re-integratie rapportages.

Complexe verzuimdossiers
U kent ze misschien wel; eerder productieve werknemers die vaker of langdurig uitvallen met vage maar soms toch ernstige beperkingen. Onverklaarbare klachten van werknemers waar medisch geen grip op te krijgen is en veel onduidelijkheid, zo niet flinke irritatie geeft. Dit soort verzuim brengt frustraties maar ook veel directe en indirecte kosten met zich mee. Daarbij veel frustraties door lange wachttijden en onvoldoende antwoord op deze problemen in het medische circuit. De medische behandeling is niet aansluitend op terugkeer naar werk en het functioneren van uw werknemer. Bij langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid van langer dan een jaar bij deze werknemers zijn een bedrijfsrisico met financieel grote gevolgen.
Werknemers met onverklaarbare lichamelijke klachten voelen zich vaak ook onbegrepen omdat er maar geen medische oorzaak of oplossing voor hun klachten gevonden wordt. Dit heeft allemaal grote impact op de communicatie met u als werkgever en de productiviteit van werknemer in het eigen werk.

Vrijblijvende informatie : http://zakelijk.mensense.nl/
telefoon 06-41505599
margreeth.bakx@gmail.com

  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 18-01-20
  • Adverteerder MenSense
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-02-2018
  • Plaatsnaam Midden-Drenthe
  • Telefoon 06-41505599
  • Bekeken 153 x
  • Snelcode info 16797128

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail