Hoe werkt chiptuning, Scholtmeijer Tuning uit Westerbork

Hoe werkt chiptuning
Scholtmeijer Tuning hanteert een eigen werkwijze om optimaal resultaat te behalen. Tevens beschikken wij over een software waarmee voor iedere auto optimale tuning wordt gerealiseerd. Om ook de nieuwste modellen te kunnen voorzien van een perfecte afstemming, wordt onze kennis over autosoftware continu doorontwikkeld.

Wanneer wij uw auto chiptunen lezen wij uw auto eerst uit via een diagnoseaansluiting en contoleren de auto op fouten. De software van uw ECU wordt uitgelezen en de parameters worden door hoogopgeleide software experts aangepast zo dat uw auto soepeler en zuiniger rijdt. Aan de hand van een vermogensgrafiek wordt zorgvuldig gekeken of en waar de software verder moet worden aangepast. Uw auto en zijn software worden net zo lang getest totdat optimaal resultaat is bereikt.

Persoonlijke chiptuning
Scholtmeijer Tuning houdt bij chiptuning rekening met de specifieke onderdelen en eigenschappen van de auto. Tevens wordt er bij het chiptunen gekeken naar uw persoonlijke wensen en rijgedrag. De tuning van Scholtmeijer Tuning is voor iedere auto uniek. Doordat de software zelf wordt aangepast en niet extern wordt gemanipuleerd, voorkomt u bijverschijnselen die standaard powerboxen met zich mee kunnen brengen, zoals sterke rookontwikkeling of een hoger brandstofverbruik.

Dankzij onze werkwijze garanderen wij een ideale mix van vermogensstijging, koppelstijging en een lager brandstofverbruik. Chiptuning is mogelijk voor een groot aantal merken met zowel benzine- als dieselmotor.
Scholtmeijer Tuning biedt u een zeer goede kwaliteit chiptuning waarbij veiligheid, duurzaamheid en zorg voor het milieu voorop staan.

Mobiele Chiptuning is ook mogelijk bij Scholtmeijer Tuning.
Kunt u momenteel geen tijd vinden om bij onze vestiging in Westerbroek langs te komen, maar wilt u uw auto graag laten tunen? Dat is geen probleem. Om u optimale service te kunnen verlenen beschikt Scholtmeijer Tuning over een volledig ingerichte service wagen, waarmee we uw auto aan huis, of bij u op het werk kunnen chiptunen. Deze servicewagen beschikt over alle apparatuur en materialen om uw wagen op professionele en unieke wijze te chiptunen.

Scholtmeijer Tuning chiptuned een groot aantal merken met benzine of dieselmotor. Wij bieden u, ook met de mobiele service wagen, een zeer goede kwaliteit chiptuning. Uw auto wordt op unieke wijze getuned, waarbij veiligheid, rijcomfort en zorg voor het milieu voorop staan.

Onze mobiele tuning auto rijdt door heel Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel.

Naast het tunen van uw auto is herstelprogrammatie van uw auto via de obd-diagnosestekker met behulp van de mobiele serviceauto ook mogelijk.

Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken met de mobiele servicewagen? U kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Wilt u meer informatie neem contact op met Johan Scholtmeijer van Scholtmeijer Tuning.

Scholtmeijertuning
De Noesten 22
9431 TC Westerbork

T: 06 51044610
E: info@scholtmeijertuning.nl
http://www.scholtmeijertuning.nl/
http://www.mobielechiptuning.nl/

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail