Softwarematig uw EGR-klep wegschrijven

Softwarematig uw EGR-klep wegschrijven
Minder vervuiling en meer besparing is makkelijker dan het lijkt. Uw EGR-klep wegschrijven zorgt al voor een auto die tot wel 15% zuiniger is! Scholtmeijer Tuning is hiervoor uw deskundige adres. Door middel van software van hoge kwaliteit zullen wij de EGR-klep weghalen, zodat u met een duurzamere rijstijl door het leven gaat.

Minder kosten en vervuiling
Aan uw EGR-klep wegschrijven zitten vele voordelen. Het scheelt namelijk veel geld en de vervuiling van de motor is hierdoor eveneens minder. Zo kunnen wij door de EGR-klep te verwijderen de auto tussen de 10% en 15% zuiniger maken. Op die manier bent u een stuk duurzamer én goedkoper uit. Met andere woorden: u kunt weer met een gerust hart de weg op zonder u zorgen te maken over vervuiling of hoge rekeningen. Scholtmeijer Tuning neemt graag uw EGR-problemen weg.

Oplossing op lange termijn
De EGR-klep uitschakelen doen wij softwarematig. Dat houdt in dat wij de hoogwaardige apparatuur uit onze werkplaats of servicewagen inzetten om de klep door middel van software weg te schrijven. Op het moment hebben wij een tijdelijke actie waarbij u voor deze dienst slechts € 200,- betaalt! Bovendien is wegschrijven een structurele oplossing in vergelijking met de klep vervangen. Het heeft tevens geen gevolgen voor de APK. U rijdt dus als tevoren, maar dan een stuk zuiniger.

Wilt u uw EGR-klep laten reinigen of wegschrijven? Scholtmeijer Tuning staat voor u klaar. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of eventueel uw vragen te stellen.

Wilt u meer informatie neem contact op met Johan Scholtmeijer van Scholtmeijer Tuning.

Scholtmeijertuning
De Noesten 22
9431 TC Westerbork

T: 06 51044610
E: info@scholtmeijertuning.nl
http://www.scholtmeijertuning.nl/
http://www.mobielechiptuning.nl/

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Financieren