Moeite met kijken in het donker? DNEYE® SCANNER

Revolutionair oogmeetapparaat bij Westerhof Optiek

Bij Westerhof Optiek in de Brinkstraat in Beilen staat sinds kort het nieuwste van het nieuwste op het gebied van oogmeetapparatuur: de DNEye® scanner, die je zonder overdrijven een revolutionair oogmeetapparaat mag noemen.

Een belangrijke reden dat optometrist/eigenaar Bertine Westerhof het apparaat heeft aangeschaft is dat zij er persoonlijk goede ervaringen mee heeft: ‘Dat wil ik mijn klanten niet onthouden. Het zicht met de glazen die op basis van de informatie van de scanner gemaakt zijn, is duidelijk beter.’

Bertine is enthousiast over de mogelijkheden van DNEye® scanner: ‘Voorheen kon je als opticien drie oogfouten meten en met deze nieuwe apparatuur, corrigeren we er achttien. Met als resultaat dat de klant meer details ziet, meer kleur en meer contrast. Wij zijn blij dat wij als één van de eerste opticiens met dit apparaat kunnen werken.

De DNEye® scanner doet niet één oogmeting. Een onschadelijke lichtstraal scant het oog, waarbij het 1500 hypernauwkeurige metingen verricht. Daardoor wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor de verschillende gebieden van de pupil. Ook geeft de scanner extra informatie voor een eventueel leesdeel, zodat dit gedeelte nauwkeurig geslepen kan worden.

Een bijkomend voordeel is dat eventuele nachtblindheid meegenomen wordt in de meting, zodat het zicht zowel in het donker als overdag goed is. Verder wordt de oogdruk gemeten en kan beginnende staar opgemerkt worden. Zelfs eventuele bijziendheid, die tegenwoordig veel bij kinderen voorkomt door veelvuldig kijken op schermen, kan straks gevolgd worden. Kortom: een complete scan die gecombineerd wordt met een eigen oogmeting door de opticien. Bertine: ‘Onze eigen oogmeting in combinatie met de meetresultaten van de scanner, en dat weer verwerkt in de glazen, geven de klant een optimaal zicht!’

Wilt u meer informatie over bovenstaande kom dan langs in onze winkel aan de Brinkstraat 11 in Beilen.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00-12.15 13.30-18.00
Vrijdagavond, koopavond: 19.00-21.00
Zaterdag 9.00-17.00

Westerhof Optiek
Brinkstraat 11
Beilen
0593-52 28 21

Wilt u meer informatie over de Optometrie klik dan op onderstaande link:
www.optometrie.nl

Voor meer informatie:
www.westerhofoptiek.nl
  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 19-07-21
  • Adverteerder Westerhof Optiek
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 03-03-2010
  • Plaatsnaam Beilen
  • Telefoon 0593-522821
  • Bekeken 128 x
  • Snelcode info 17626843

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice