Complexe verzuimdossiers kosten veel geld

Complexe verzuimdossiers

U kent ze misschien wel; onverklaarbare klachten van eerder productieve werknemers waar geen grip op te krijgen is en veel onduidelijkheid geeft. Dit soort verzuim brengt frustraties maar ook veel directe en indirecte kosten met zich mee.Er zijn veel frustraties door lange wachttijden en onvoldoende antwoord op deze problemen in het medische circuit. De medische behandeling is niet aansluitend op terugkeer naar werk en het functioneren van uw werknemer. Bij langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid van langer dan een jaar bij deze werknemers zijn een bedrijfsrisico met financieel grote gevolgen.
Werknemers met (somatisch) onverklaarbare lichamelijke klachten (SOLK) voelen zich vaak ook onbegrepen omdat er maar geen oorzaak of oplossing voor hun klachten gevonden wordt. Dit heeft allemaal grote impact op de communicatie met u als werkgever en de productiviteit van werknemer.

De meerwaarde van MenSense bij inhoudelijk re-integreren:
MenSense heeft zowel medische als arbeidsdeskundige kennis en ervaring in deze complexe verzuimdossiers. De werknemer wordt individueel intensief begeleid in afstemming met de bedrijfsarts en werkgever.Duurzaam terugkeren naar passend of eigen werk betekent inhoudelijk re-integreren op taken en het functioneren van de werknemer. Er wordt stapsgewijs en stabiel opgebouwd met daarbij een constante weging van de kenmerkende arbeidsbelasting in verhouding tot de actuele belastbaarheid. MenSense geeft duidelijkheid in re-integratie rapportages naar de werkgever en legt verantwoording af over de adequate begeleiding in de medische rapportages naar de bedrijfsarts. Zo wordt escalatie in de werksfeer door blijvende onduidelijkheid en onbegrip voorkomen.

Voor verdere uitgebreide informatie hoe Arbeidsgerichte zorg van MenSense "UWV proof" werkt,
kunt u onderstaande bestand downloaden.

http://zakelijk.mensense.nl/uploads/2/5/2/6/25263626/meerwaarde_interventie_mensense_voor_mkb.pdf

voor vrijblijvende informatie
Margreeth Bakx
tel; 06-41505599
e-mail; margreeth.bakx@gmail.com

  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 18-01-20
  • Adverteerder MenSense
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-02-2018
  • Plaatsnaam Midden-Drenthe
  • Telefoon 06-41505599
  • Bekeken 119 x
  • Snelcode info 17700527

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail