Scholtmeijertuning, Benzine- en dieseltuning

Scholtmeijer Tuning is gespecialiseerd in prestatie- en vermogensoptimalisatie van auto’s. Dankzij onze hoogwaardige apparatuur zijn wij in staat om de nieuwste modellen te voorzien van chiptuning. Scholtmeijer Tuning is een betrouwbaar bedrijf waar service en kwaliteit voorop staan. Wij profileren ons door onze diensten tegen scherpe prijzen te leveren, in combinatie met hoogwaardige service.

Chiptuning instellingen

Elke auto is uniek….dit vergt specifieke software-instellingen die passen bij uw auto. Daarom wordt iedere auto op professionele en unieke wijze gechiptuned, waarbij de software wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen en rijgedrag. Naast een vlottere en meer comfortabele rijstijl levert chiptuning eveneens brandstofbesparing op. Dankzij onze softwareparameters kan er een besparing van meer dan 5% worden gerealiseerd.

Scholtmeijer Tuning ontwikkelt voor elke auto zijn eigen software en maakt geen gebruik van standaard chips en software. De software is van hoogwaardige kwaliteit en de prestaties van de auto worden uitvoerig getest. Indien nodig worden de originele fabrieksinstellingen kosteloos terug gezet.Chiptuning bij Scholtmeijer

Scholtmeijer Tuning is het goede adres voor veilige en betrouwbare chiptuning. In ons inbouwcentrum kunt u ook terecht voor elektronische storingen. Om een optimale service te kunnen verlenen werken wij uitsluitend op afspraak.

Bij Scholtmeijer Tuning is het ook mogelijk om de EGR kleppen en roetfilter uit te schakelen. Een andere dienst die wij u aan kunnen bieden is de uitschakeling van uw snelheidsbegrenzer.

Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Wilt u meer informatie neem contact op met Johan Scholtmeijer van Scholtmeijer Tuning.

Scholtmeijertuning
De Noesten 22
9431 TC Westerbork

T: 06 51044610
E: info@scholtmeijertuning.nl
http://www.scholtmeijertuning.nl/
http://www.mobielechiptuning.nl/

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail