Allround Operator I FrieslandCampina I Beilen

StartpeopleAls Allround Operator Processing ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de nieuwste (geautomatiseerde) systemen en installaties. Je verricht controles en eerstelijns onderhoud aan machines en neemt monsters voor het lab. Je werkt nauw samen met de Procesbeheerser, die vanuit de regelkamer de processen aansturen. Deze rol is een van de belangrijkste posities in het productie proces!

Volgens onze flexmedewerkers hangt er een leuke sfeer in de ploegen en werk je in een stressvrije omgeving. Door de vijfploegendienst heb je naast de tijd die je op je werk doorbrengt ook veel tijd voor andere dingen die minstens zo belangrijk zijn!
Functie-eisen


Wij zoeken een medewerker op wie wij kunnen bouwen en vertrouwen. Een open communicatie en focus op kwaliteit is daarbij erg belangrijk.

Daarnaast heb je waarschijnlijk:

- Een afgeronde MBO opleiding bij voorkeur richting Procestechniek of Levensmiddeltechniek.

- Belangstelling voor technologieën/processen en ben je gemotiveerd om je kennis up-to-date te houden middels trainingen en opleidingen.

- Kennis van officeprogramma’s en SAP is een pré.
Arbeidsvoorwaarden


Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Beilen.

Contract: Arbeidsovereenkomst voor 1 jaar.
Aantal uur: gemiddeld 33,6 uur per week
Werktijden: 24/7. 5-ploegenrooster.
Salaris: € 13,78 bruto per uur, exclusief ploegentoeslag. Gemiddelde toeslag is 28,7%. Dit kan oplopen tot €13,43 bruto per uur (extra)
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het OV reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van €11,40 per dag bieden.

Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied, met behulp online trainingen (Goodhabitz).

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen


Locatie: Beilen

Salaris indicatie:

Uur: 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/14791958/startpeople-allround-operator-i-frieslandcampina-i-beilen-beilen
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 12-10-18
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Startpeople
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 29-11-2017
  • Plaatsnaam Midden-Drenthe
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 20733572

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.