6de editie Minibeurs Lieving Open Bedrijven Dagen succes!

Zesde editie Minibeurs Lieving Open Bedrijven Dagen succes!

Afgelopen zaterdag en zondag was de minibeurs bij Koopplein Midden-Drenthe op Lieving 72 in Beilen. Dit keer voor het eerst 2 dagen, dit in verband met het 10-jarig bestaan van Koopplein Midden-Drenthe afgelopen maand. Afgelopen zaterdag werd om 10.00 uur de dag spectaculair geopend door Alex Veerbeek, Sterkste Man van Midden-Drenthe. Hij trok een vrachtwagen uit de schuur waar de beurs zou gaan plaatsvinden.

Er was een grote diversiteit aan ondernemers uit allerlei branches. Century Autogroep was aanwezig met meerdere (bedrijfs) auto’s en elektrische fietsen. Maar ook Fantastic Sports uit Hoogeveen was aanwezig. Zaterdagmiddag was Brandweer Beilen aanwezig, zij deden bluspelletjes met kinderen. Ook waren er Sterkste Man demonstraties. Kinderen konden onder leiding van Kreakracht graffiti spuiten. Er was een Ranjakoe van de Spelotheek aanwezig. Het Pearle Gebben Racing Team was aanwezig met meerdere motoren.

Er zijn net als de afgelopen 5 jaar weer 100 gratis goodiebags uitgedeeld, dit jaar waren het goodie emmers van Abiant. Tevens was een van de grootste trekkers van Noord-Nederland aanwezig. Ook waren er weer drone demonstraties. Ook was er net als vorig jaar een sneakpreview te zien van de Lichtjes Parade. Ook was er net als de afgelopen 2 jaar weer een verloting, waarmee fantastische prijzen waren te winnen als o.a. 2 VIPKaarten voor FC Emmen, 2 VIPkaarten voor FC Groningen, een schilderij van Galerie Wildevuur en een floatbon van LOFF Assen. De opbrengst gaat dit jaar naar de “Goed Gevoel Actie”.
Notariaat Midden-Drenthe uit Beilen zal op dinsdag 20 november om 15.30 uur de trekking gaan doen van deze verloting. Binnenkort wordt het bedrag bekend gemaakt wat er afgelopen zaterdag en zondag is ingezameld.

Omdat afgelopen maand Koopplein Midden-Drenthe alweer 10 jaar bestond, werden de bezoekers getrakteerd op pizzapunten van Pizzeria Piccola Roma uit Beilen.

Deelnemende bedrijven
Abiant Beilen, B&A Productions, Bouwkundig Ontwerpbureau Muntinga, Bouwmeester Asbestinventarisatie, Catering Beilen, Century Autogroep, Fantasticsports Hoogeveen, De Gouden Hand, Jackys Nails, KreaKracht, Koopplein Midden-Drenthe, MHB Hypotheken,Pedicuresalon Mabel, Poiter Design, Schaapbestratingen, Sportschool Midden-Drenthe,VAT - Veiligheid Advies Training, Zinger vastgoed.

Voor meer foto's van de Open Bedrijven Dagen zie: https://www.facebook.com/pg/kooppleinmiddendrenthe/photos/?tab=album&album_id=1884323588283498

Met vriendelijke groeten,

Koopplein Midden-Drenthe

Hilde Nijwening

e-mail: middendrenthe@koopplein.nl
telefoon: 06-50804202

onze site: www.koopplein.nl/middendrenthe

U kunt mij ook bereiken op de volgende sociale netwerken.

Facebook: https://www.facebook.com/kooppleinmiddendrenthe/

Linked In: https://www.linkedin.com/in/hilde-nijwening-86126612

Of volg ons op Twitter: http://twitter.com/hildern

Pinterest: http://www.pinterest.com/kooppleinmd/

Google: https://plus.google.com/u/0/103508632147099446097?tab=wX#103508632147099446097/posts?tab=wX

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.