Onderhoudsvriendelijke tuin, machinaal zaaien

Boers Tuinklussen is een jong bedrijf dat zich gevestigd heeft in Beilen. Het is een eenmanszaak dat word gerund door Sander Boers.

U Bent bij mij aan het juiste adres voor al uw klussen rondom/in uw tuin. Denk aan: Aanleg, onderhoud, renovatie, straatwerk en houtwerk maar, u kunt bij mij ook terecht voor een ontwerp of een tuinadvies.

Wat kan Boers Tuinklussen u bieden?

Van ontwerp tot aanleg
U kunt Boers Tuinklussen inschakelen voor een ontwerp van uw nieuwe of bestaande tuin, maar u kunt de gehele aanleg door mij laten verzorgen. Natuurlijk naar uw eigen wens en eigen smaak. Ik maak dan voor u een passend ontwerp met passende materialen en een compleet beplantingsplan. Laat u de tuin door mij aanleggen zorg ik voor de benodigde materialen en gereedschappen denk hier bij aan: bestratingsmateriaal, elektra, houtwerk, afvalcontainer, machines en natuurlijk niet te vergeten de beplanting.

Straatwerk
Een nieuwe oprit of een nieuw terras ook hier voor kunt u terecht bij mij. Hier voor zijn alle machines in eigen bezit: een zware en een lichte trilplaat maar ook een zaagtafel om de stenen of de terras tegels strak op maat te zagen.

Houtwerk
Bij houtwerk moet u denken aan schuttingen en pergola’s maar ook aan een gehele overkapping of schuur. Dit werk word in eigen beheer uitgevoerd, hout word door mij zelf geleverd en alles word op maat gemaakt. Benieuwd wat ik allemaal maak, kijk in het fotoalbum naar de foto’s.

Onderhoud van A tot Z
Boers Tuinklussen verzorgd het onderhoud van A tot Z, dit wil zeggen uw tuin mijn zorg. Uw kunt u tuin geheel door mij laten onder houden denk hier bij aan: grasmaaien, voor/na-jaarssnoei, borderonderhoud, onkruidvrij houden van verhardingen, knippen van hagen, etc. Natuurlijk kunt u bij mij ook terecht voor een eenmalige onderhoudsbeurt of het eenmalig knippen van uw haag.

Boers Tuinklussen

Noordveen 17

9412 AG Beilen

06 - 133 44 165

boerstuinklussen@hotmail.com

www.boerstuinklussen.nl
  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 10-06-21
  • Adverteerder Boers Tuinklussen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 15-08-2015
  • Plaatsnaam Midden-Drenthe
  • Telefoon 0613344165
  • Bekeken 67 x
  • Snelcode info 21459694

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice