Erkenningsbrevet Try Scuba Diving, SSI brevet Snorkel Diver

Het professional team van
Dive2adventure
Het team van Dive2adventure (2 instructeurs en 3 divemasters) staat voor veilig en relaxed duiken voor iedereen in een vertrouwde omgeving, voor een eerlijke prijs en met slagingsgarantie voor elke cursist. Ons motto is veilig en gecontroleerd bezig zijn met de mooie duiksport. Kom gerust eens langs voor een goed en eerlijk advies, ook daar waar het gaat om nieuwe of tweedehandse duikartikelen. Wij hopen jou spoedig te kunnen verwelkomen op een van onze vele duikcursussen, onze winkel of op onze webshop.

Al onze cursussen
Op elke dag v/d week mogelijk

SSI brevet Open Water Diver
Dit wereldwijd erkende programma is dé manier om een levenslang avontuur als gebrevetteerd duiker te beginnen. Gepersonaliseerde training wordt gecombineerd met praktijklessen in het water zodat je de vaardigheden leert en de kennis beheerst die nodig is om je ook echt als een vis in het water te voelen.
Je behaalt het brevet SSI Open Water Diver.


SSI Diver Stress & Rescue
Stress is een belangrijke oorzaak van duikongevallen en werkt tegen je in reddingsituaties. In dit programma leer je de vaardigheden en doe je de kennis op die nodig is om stress te herkennen en ermee om te gaan, ongevallen te voorkomen en om te gaan met noodsituaties waarbij duikers zijn betrokken. Na afronding van het programma ontvang je het SSI specialtybrevet Diver Stress & Rescue.

Erkenningsbrevet Try Scuba Diving
Introductie
Dit introductieprogramma is je eerste kennismaking met de onderwaterwereld. Je ervaart zelf hoe het is om onder water te ademen - in zwembad of geconditioneerd water - maar je zit niet meteen vast aan een langer programma dat je opleidt voor een duikbrevet. Je behaalt het erkenningbrevet SSI Try Scuba of SSI Try Scuba Diving.

SSI brevet Snorkel Diver
Snorkelduiken is een leuke manier om de onderwaterwereld te bewonderen. Deze cursus is tevens een opmaat voor het SSI duikprogramma.
Het SSI programma Snorkel diver kan je eerste stap zijn op weg naar freediver of recreatief duiker. De meeste cursisten vinden het zo leuk, dat ze zich na dit programma inschrijven voor een duikopleiding.
Via de SSI “Basic Freediving” of SSI “Open Water Diver” programma’s kun je de opleiding voltooien en telt alles wat je tijdens het programma Snorkeling hebt gedaan, mee.

SSI Brevet Scuba Rangers
Het SSI programma Scuba Rangers is een club met tal van duikactiviteiten voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit en de Scuba Rangers-programma‘s worden uitsluitend verzorgd door speciaal hiervoor opgeleide instructeurs in een zwembad of in geconditioneerd water met een maximale diepte van 5 meter. Je ontvangt het erkenningbrevet Scuba Rangers.

En zo hebben we nog veel meer cursussen.

Deze zijn allemaal te vinden op http://www.dive2adventure.nl/

Openingstijden:

Woensdag van 09.00 t/m 21.00 uur
Vrijdag van 09.00 t/m 18.00 uur

Komt deze tijd u niet uit..? De rest van de week staan we voor u klaar op afspraak!

Betaalbaarduiken.nl is de officiële webshop van Dive2Adventure

Vestigings- & bezoekadres:
Cliffortstraat 29
9423PS Hoogersmilde

Telefoonnummer: +31-(0)6-12710136 / +31-(0)6-51748177

E-mailadres: info@betaalbaarduiken.nl

https://www.betaalbaarduiken.nl/
http://www.dive2adventure.nl/
http://www.mobieleduiktank.nl/
  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 30-06-21
  • Adverteerder Dive2Adventure
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 19-03-2014
  • Plaatsnaam Hoogersmilde
  • Telefoon 06-12710136
  • Bekeken 49 x
  • Snelcode info 22304067

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice