Steiner Navigator Pro 7x50 ● Vergroting: 7x
 ● Objectiefdiameter: 50mm
 ● Zonder kompas


Steiner Navigator Pro 7x50 (zonder kompas)
Steiner probeert met zijn verrekijkers zoveel mogelijk aan de wens te voldoen van zijn klanten. Om die reden heeft Steiner de Navigator serie uitgebracht. Deze serie bestaat uit de Navigator Pro 7x50 en (de compacte versie) de Navigator Pro 7x30. Bij beide verrekijkers is het mogelijk om deze te verkrijgen met een geïntegreerd kompas. Dit model is 's werelds eerste compacte verrekijker en de perfecte metgezel bij actieve watersporten. Deze verrekijker heeft een licht gewicht, is waterdicht en bestand tegen hoge druk.

Compacte versie: makkelijk mee te nemen
Steiner heeft zich bewezen met enorme variatie in verschillende mogelijkheden van zijn verrekijkers. Deze compacte versie wordt vooral door zeilers gewaardeerd omdat dit de perfecte combinatie heeft van hanteerbaarheid, oriëntatie en prijs-kwaliteitverhouding. De High-Contrast optiek biedt uitstekende beelden, heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden. De randen van het beeld blijven helder alsmede de scherpte van het totale beeld. Het is de perfecte kijker voor een zonsondergang, een openlucht concert of in de bergen tijdens het observeren van het natuurleven.

Auto Focus
De Steiner Sport-Auto Focus is zeer comfortabel in gebruik: Gewoonweg de dioptrie (scherpstelling van ieder oog apart) op "0" instellen en u kijkt altijd scherp. Het beeld is scherp vanaf 20 meter tot oneindig. De verrekijker hoeft niet telkens worden scherpgesteld als er wordt geobserveerd met variërende afstanden. De autofocus zorgt er bijna altijd voor dat het beeld scherp is, als dit niet het geval is, dan is het alsnog gemakkelijk om het beeld handmatig te verstellen door de dioptrie afstand te veranderen.

Waterbestendig tot 5 meter
Uw verrekijker is perfect beschermd tegen het binnendringen van vocht, vuil en stof tot een diepte van 5 meter. Zo blijft uw beste verrekijker decennia lang klaar voor gebruik. De zachte oogschelpen dragen bij aan het comfort voor brildragers. Door de verwerking van siliconen op de voorste lenzen is deze krasvast.

Extreme robuustheid
Aan verrekijkers van Steiner worden hoge eisen gesteld en door extreme robuustheid zijn ze bijna onverwoestbaar. Het gebruik van Makrolon en een compacte bouwwijze resulteert in extreme robuustheid in combinatie met een lichte verrekijker. De extreem sterke behuizing en een speciale lenzen coating zorgt ervoor dat de Steiner verrekijkers allemaal shock en stof bestendig zijn. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat Steiner verrekijkers zelfs na decennia nog steeds de beste optische prestaties garanderen. Het ontwerp heeft een antislip grip dat onder elke weersomstandigheid perfect werkt. De grip zal u vertrouwen geven in het hanteren van de verrekijker onder iedere weersomstandigheid, daarnaast is de verrekijker bestand tegen zout water, corrosie, UV-straling, zuren en olie.

Accessoires voor Steiner Navigator Pro 7x50
Alle Steiner verrekijkers zijn uitgerust met een opberg tas. Voor ieder type Steiner verrekijker is een specifieke tas ontworpen die zo ontworpen is dat die comfortabel over de schouder kan worden gedragen. De tas is gemaakt van zeer hard, vocht en vuil afstotende materiaal. De standaard uitrusting voor alle Steiner verrekijkers omvat een regenkap, lensdop, en een draagriem. De draagriem bestaat uit meerdere individueel verstelbare riemen, verder is de draagriem robuust, waterdicht en vuil bestendig. Daarnaast is de draagriem extra breed waardoor deze niet gemakkelijk zal gaan glijden.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4015649000737
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: Steiner
 ● SKU (eigen artikel code): 1703


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 419
  • Datum plaatsing 05-10-19
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder VerrekijkerShop
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 04-09-2019
  • Plaatsnaam Beilen
  • Telefoon 0593 582 524
  • Gezien 9 x
  • Snelcode info 22628812
Bezorgservice