Grafische vormgeving, webdesign, logo, huisstijl

Poiter Design voor grafische vormgeving, webdesign, logo, huisstijl, drukwerk en relatiegeschenken

Grafische vormgeving: Uw idee, perfect uitgewerkt
U wilt een brochure, folder of poster. U heeft wel een idee, maar krijgt het niet op papier. Of uw drukker heeft aangegeven dat uw bestand niet voldoet aan de eisen om te drukken. Bij Poiter Design vertalen wij uw idee naar papier en zorgen ervoor dat deze drukklaar wordt! Een strak of sierlijk design, zwart-wit of full colour;? Alles op gebied van grafische vormgeving kunnen wij voor u verzorgen. Of het nu gaat om flyers, een boek, advertenties of web banners. U vraagt het wij maken het!

Ook vormgeving voor het web hoort hier tegenwoordig bij. Denk aan een Banner of online advertentie. Uw papieren folder of advertentie online? Wij zetten het voor u om!

Werkwijze
Na een gesprek, waarin u uw wensen kenbaar maakt, krijgt u een offerte. Bij akkoord gaan wij aan de slag om uw idee samen met onze kennis en vaardigheden te vertalen naar een interessant ontwerp. U krijgt een terugkoppeling en kunt uw aan- en opmerkingen plaatsen, zodat wij bij het uiteindelijke resultaat uitkomen.

U krijgt uw bestand in het gewenste formaat en wordt drukklaar aangeleverd. Wilt u het drukken uit handen geven, voor een scherpe prijs? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen! Heeft u interesse, laat ons dit weten wat u wilt en vul het contactformulier in! Wij sturen u dan een aantrekkelijke offerte.

Wilt u een indruk van ons werk op gebied van grafische vormgeving, bekijk dan onze portfolio!

Uw uitstraling en herkenning in de vorm van uw logo is het eerste wat de klant opvalt. Een mooi herkenbaar design is waarvoor u bij Poiter Design terecht kunt!

Logo en huisstijl; Herkenning is het halve werk
Het ontwerpen van een logo en huisstijl lijkt makkelijk, maar dat is het niet. Het beeldmerk moet precies aangeven waar u voor staat. Daarnaast moet het herkenning oproepen wanneer mensen uw logo opnieuw zien. Wanneer dit het geval is, dan heeft u een goed logo!

Bij Poiter Design hebben wij jarenlange ervaring in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige logo’s. Wij denken voor u en uw klanten en zorgen voor een passend logo voor uw bedrijf. Na het vervaardigen van het logo is uw huisstijl de 2e herkenning. Een passende huisstijl zoals visitekaartjes, enveloppen en briefpapier zorgen ervoor dat u uw communicatie naar buiten er professioneel en mooi uitziet!

Hoe gaat dit in zijn werk?
Poiter Design zal na een gesprek met u, over wat uw doelgroep is en wat uw eigen ideeën zijn een offerte opstellen. Bij akkoord maken wij 3 schetsen van waaruit u kunt kiezen. Zit uw idee er niet bij dan maken wij een nieuwe schets of maken een combinatie, het kan allemaal. U maakt uw keuze en we werken deze uit. U krijgt nogmaals het ontwerp te zien en kunt wederom uw op- en aanmerkingen plaatsen. Zo komen wij uiteindelijk bij het uiteindelijke ontwerp en uw logo! Hierna kan Poiter Design ook uw huisstijl in een uniek design voor uw vervaardigen.
Uw logo en huisstijl wordt opgeleverd in alle gangbare formaten die u nodig hebt om te kunnen drukken, laten beletteren etc.

Wilt u een impressie zien van ons werk op logo gebied? Kijk dan gauw in onze portfolio!

Alle soorten drukwerk en relatiegeschenken kan Poiter Design voor u verzorgen. Denk aan pennen, roll-up banners, poster of flyers én tegen aantrekkelijke tarieven!

Doordat wij contact hebben met meerdere drukkers en leveranciers kunnen wij altijd het mooiste en voordeligste drukwerk en relatiegeschenken aanbieden.
Of het nu familiedrukwerk is of bedrijfsdrukwerk voor elke vorm hebben wij een passende oplossing.

Een kleine greep van wat voor Drukwerk en Relatiegeschenken wij reeds hebben vervaardigd
Visitekaartjes
Briefpapier
Enveloppen
Flyers
Posters
Reclameborden
Roll-up banners
Pennen
Snoeppotten
id-pasjes
Raambelettering
Autobelettering
Mokken
Truien
T-Shirts
USB-sticks

Poiter Design
Pieter van Boven
Weegbreelaan 10
9413 AG Beilen
06 - 28 57 59 46
info@poiterdesign.eu
https://www.poiterdesign.eu
  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 13-02-20
  • Adverteerder Poiter Design
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-09-2014
  • Plaatsnaam Midden-Drenthe
  • Telefoon 31628575946
  • Bekeken 33 x
  • Snelcode info 22795561

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail