Illustraties, vectoriseren, webhosting, onderhoudscontracte…

Illustraties; Een persoonlijke noot
Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen met een illustratie? Dan ben u bij Poiter Design aan het juiste adres. Wij ontwerpen verschillende soorten illustraties. U kunt bijvoorbeeld denken aan een karakter wat uw producten onder de aandacht brengt of aan icoontjes voor u verschillende productgroepen.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Poiter Design zal na een gesprek met u over wat uw doelgroep is en wat uw eigen ideeën zijn, 3 schetsen vervaardigen van waaruit u kunt kiezen. Zit uw idee er niet bij dan maken wij een nieuwe schets. U maakt uw keuze en we werken deze uit. U krijgt nogmaals het ontwerp te zien en kunt wederom uw op- en aanmerkingen plaatsen. Zo komen wij uiteindelijk bij het uiteindelijke ontwerp en uw illustratie! Uw illustratie wordt opgeleverd in alle gangbare formaten die u nodig hebt om te kunnen drukken, laten beletteren etc.

Lijnbestanden zorgen voor een perfect bestand!
Poiter Design is al jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van vectorbestanden. Vectorbestanden zijn digitale bestanden die bestaan uit lijnen. Met deze bestanden kunt u uw logo of afbeelding oneindig vergroten. Ook zijn lijnbestanden belangrijk voor het maken van belettering van bijvoorbeeld uw auto. Wanneer een afbeelding uit pixels bestaat (een .jpg, .gif of .png bestand) en uw wilt deze vergroten dan zult u veel kwaliteitsverlies krijgen. Ook kunt u deze niet uitsnijden op een plotter. Kortom, een vectorbestand van bijvoorbeeld uw logo is een must voor uw toekomstige reclame uitingen, omdat u dan altijd zeker bent van een goede kwaliteit.
Het maken van vectorbestanden wordt verzorgt door ons dochterbedrijf Vectorman.

http://www.vectorman.nl/

Webhosting, altijd online
Naast het ontwikkelen van websites, kunt u bij Poiter Design ook terecht voor webhosting. Wij beschikken over servers die optimaal zijn ingesteld voor het cms-systeem. Wanneer u een website laat ontwerpen door Poiter Design, kunt u deze daarom ook onderbrengen bij Poiter Design tegen aantrekkelijke tarieven.

Onderhoudscontracten in elke vorm!
Standaard bied Poiter Design onderhoudscontracten aan vanaf € 21,95 per maand!

Hiermee bent u verzekerd van maandelijkse of wekelijkse back-ups, het updaten van het gebruikte cms en technische ondersteuning. (zoals een vraag hoe een extra menu-item geplaatst kan worden.

Gebruikt uw website extra plugins, zoals een slideshow of foto album? Per extra plugin betaald u slechts € 2,95

Design contract
Wanneer u mooie banners, voor bijvoorbeeld een aanbieding, wilt gebruiken op uw website kunt u hiervoor een designcontract afsluiten. Periodiek verzorgt Poiter Design voor u deze uitingen, zodat uw website de professionele uitstraling houdt. Bovendien is het een eye-catcher en dat is wat u wilt. Ook onder dit contract horen het plaatsen van foto’s, teksten en hulp bij bijvoorbeeld de nieuwsbrief.
Wij bieden u altijd ondersteuning via telefoon of e-mail!

prijs is op aanvraag


SEO contract
Wilt u hulp bij het schrijven van teksten op uw website. Poiter Design heeft veel ervaring in het juist schrijven van teksten voor Google. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u beter gevonden wordt dmv linkbuilding, promoten etc.

prijs op aanvraag

Wij bieden u altijd ondersteuning via telefoon of e-mail!

Poiter Design
Pieter van Boven
Weegbreelaan 10
9413 AG Beilen
06 - 28 57 59 46
info@poiterdesign.eu
https://www.poiterdesign.eu


  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 13-02-20
  • Adverteerder Poiter Design
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-09-2014
  • Plaatsnaam Midden-Drenthe
  • Telefoon 31628575946
  • Bekeken 25 x
  • Snelcode info 22795614

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail