Internetmarketing, webdesign, ontwerp logo's, webshop

Poiter Design maakt responsive websites vanaf € 21,95 p/m.

Een betaalbare en responsive website voor iedereen!
Bij Poiter Design heeft u tegen zeer lagen kosten een betaalbare en professionele responsive website. U betaald per maand een vast bedrag (vanaf €21,95) en hiervoor heeft u een website met uw eigen indentiteit, ontworpen door Poiter Design. Standaard zit hier een contactformulier in en om hoger te scoren in Google en een SEO plugin in.

U hoeft zich niet druk te maken om het technische gedeelte van de website. Poiter Design zorgt ervoor dat de website altijd up-to-date is en verzorgt back-ups, zodat er, mocht er toch een keer iets mis gaan, u altijd de laatste versie van uw website heeft.

Wordpress website
Een wordpress website voor volledige controle of
Joomla website
Ook dit cms bied u vrijheid en gebruikersgemak!
Eigen design
Website in je eigen stijl!
Responsive design
Altijd perfect weergegeven op elk apparaat!
Hoger in google
Dankzij meegeleverd plugins, hogere resultaten in Google!
Makkelijk uitbreidbaar
Vele plugins makkelijk te integreren!
Webshop integratie
Makkelijk een webshop toe te voegen
24/7 hulp
Wij staan altijd voor je klaar!

Uw website wordt gemaakt in de standaard template van Poiter Design. Deze template is zeer flexibel, dus uw site zal altijd een eigen gezicht hebben. In een handomdraai veranderen wij kleuren, lettertypes of de plek van de navigatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan en Poiter Design verwerkt deze in het ontwerp (maximaal 10 pagina’s). Zo heeft u gelijk een duidelijk beeld van hoe uw website eruit gaat zien Heeft u geen tekst of heeft u geen afbeeldingen? Wij kunnen gebruik maken van stockphoto’s. Wilt u meer functionaliteit in de website, zoals een gastenboek of een nieuw slider. Dan integreren we extra plugins. Elke extra plugin heeft een meerprijs van €2,95.

De werkwijze
Wij maken eerst een afspraak om uw wensen te inventariseren, daarbij laten wij u meteen de opties en mogelijkheden zien. Hierna zal er een offerte gemaakt worden op basis van de eventuele extra plugins die er gebruikt dienen te worden. Wanneer u hiermee akkoord gaat, zullen wij aan de slag gaan om een eerste opzet te maken. Deze opzet komt op een test server te staan, waardoor u live kunt meekijken. Van hieruit worden de nodige veranderingen doorgevoerd totdat de site geheel naar uw wens is. Teksten en afbeeldingen levert u zelf aan. (Heeft u dit niet, dan kan ook dit worden besproken en in de offerte worden meegenomen.)

Nadat uw website naar wens is, gaat de site “live”. Om vertrouwd te raken met de website, krijgt u de beschikking over een handleiding. Deze handleidng voorziet erin dat u alle handelingen leert, die voor u van belang zijn om de algehele controle over de site te hebben. Daarnaast zullen wij na ongeveer een week een persoonlijke afspraak met u plannen, om eventuele knelpunten met u te bespreken.

Waarom deze volgorde? Leren door te doen, werkt vaak beter dan dat het voor gedaan wordt. Ook kunnen hierbij de laatste punten over het ontwerp van de site besproken worden. U heeft 2 maanden na oplevering nog gratis ondersteuning, om toch nog eventuele knelpunten in het ontwerp of in het beheren te bespreken, dan wel aan te passen.

Webshop
Naast een cms-website verzorgd Poiter Design ook webshops. Deze kunnen ook geïntegreerd worden in uw bestaande website of naast uw website. In WordPress wordt gebruik gemaakt van Woocommerce en in Joomla Virtuemart of Hikashop

De webshops beschikken over veel functies, zoals voorraad beheer, nieuwsbrief en ook iDeal kan toegevoegd worden! Neem contact op voor meer informatie!

Voor meer informatie zie: https://www.poiterdesign.eu/diensten/webdesign/

Poiter Design
Pieter van Boven
Weegbreelaan 10
9413 AG Beilen
06 - 28 57 59 46
info@poiterdesign.eu
https://www.poiterdesign.eu
  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 13-02-20
  • Adverteerder Poiter Design
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-09-2014
  • Plaatsnaam Midden-Drenthe
  • Telefoon 31628575946
  • Bekeken 31 x
  • Snelcode info 22795618

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail