Autobedrijf Kars ten Have aangesloten bij Edge Mobility

Autobedrijf Kars ten Have aangesloten bij Edge Mobility

EDGe Mobility: nieuw netwerk van EV-specialisten

Het keurmerk ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen van hun EV-specialisme. Niet alleen in opleiding en technische ondersteuning. EDGe Mobility verzorgt ook laadpalen en specifieke tools en apparatuur.
AutoNiveau en Innovam introduceren EDGe Mobility, een EV-keurmerk voor de automotive branche. EV-ontwikkelingen gaan snel. Aanvullende kennis, nieuwe vaardigheden, specifieke tools en technische ondersteuning zijn nodig om klanten te kunnen blijven bedienen. Het keurmerk helpt daarbij.
Ruud Beukers, directeur en een van de oprichters van EDGe Mobility: “Voor een steeds grotere groep ondernemers zijn de ontwikkelingen amper bij te houden. Voor ze het weten zijn ze niet meer aangesloten bij klantvragen en kunnen hun autotechnici een storing niet meer diagnosticeren en verhelpen.

EDGe Mobility-specialisten kunnen klanten optimaal adviseren, weten deze klanten aan zich te binden en kunnen nieuwe commerciële kansen gaan benutten. Wij denken dat wij met het keurmerk voor veel autobedrijven van grote waarde kunnen zijn.”

Kwaliteitskeurmerk
Leo Fransen, algemeen directeur Innovam: “Er is in de snel veranderende mobiliteitsmarkt een duidelijk behoefte aan meer kennis rondom nieuwe concepten en nieuwe technologieën. Denk daarbij aan elektrificatie, ADAS, V2X en OTA (Over The Air). Om deze kennis snel en goed in de markt te zetten, bieden we specifieke opleidingen, trainingen en certificeringen.

EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum voor autodealers en onafhankelijke autobedrijven met een blik op de toekomst.”

Autobedrijf Kars ten Have verricht o.a. de volgende werkzaamheden
- Onderhoud lease auto's
- Automaatbak spoelen
- verkoopt accu's
- Ze bieden pechhulp aan
- Onderhoud van campers
- Verkoopt Carcleaning producten
- Aan- en verkoop van auto's

Autobedrijf Kars ten Have
de Noesten 22
9431 TC Westerbork
0593 565255
06 41913526
www.autobedrijfkth.nl
  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 22-05-20
  • Adverteerder Autobedrijf Kars ten Have
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 10-02-2016
  • Plaatsnaam Midden-Drenthe
  • Telefoon 0641913526
  • Bekeken 49 x
  • Snelcode info 22798660

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Financieren