Workshop ACUTE ZORG ALCOHOL EN DRUGS®

Veiligsheidstrainingen

Sabine Niewold vergroot de veiligheid op jouw werk, binnen jouw organisatie of in huis. Dit doet ze met veel passie en praktijkgerichte en sprankelende veiligheidstrainingen. Naast veiligheidstrainingen is ze ook in te huren als LOTUS, geeft ze workshops speciaal voor vrouwen en heeft ze een webshop met veiligheidsproducten die onmisbaar zijn in iedere situatie.

Trainingen

BHV BASIS EN HERHALING
EHBO-CURSUS (ORANJE KRUIS)
STOP DE BLOEDING; RED EEN LEVEN
ACUTE ZORG ALCOHOL EN DRUGS®

BHV Basistraining en Herhaling
Voor iedereen die wil weten hoe je een leven kunt redden

Ieder bedrijf met personeel is volgens de Arbowet verplicht iedere dag ten minste één bedrijfshulpverlener – beter bekend als BHV’er – op de werkvloer rond hebben lopen. De BHV’er is verantwoordelijk voor het bestrijden van beginnende brand maar zeker ook voor het verlenen van eerste hulp én het begeleiden van de ontruiming.
Mijn training BHV duurt maar liefst twee dagen. Dag één staat compleet in het teken van Levensreddende Eerste Hulp (LEH). Op dag twee gaan we dieper in op Brand, Ontruiming en Communicatie.
Aan het eind van mijn twee trainingsdagen ben jij in bezit van een NIKTA-certificering of een NIBHV.

Een training van Sabine Niewold

Een veiligheidstraining kun je in vele soorten en maten krijgen. Inhoudelijk zal er niet veel anders zijn bij iemand anders. Maar waarom dan tóch jouw training bij mij volgen?
Je kunt je training of workshop in kleine groepen volgen
Er is altijd ruimte voor humor
Ik geef altijd een beetje extra
Persoonlijke aandacht
Kwaliteit staat voorop
Ik denk met je mee en pas de training aan op jouw specifieke situatie

Dag 1
Levensreddende Eerste Hulp

Tijdens deze eerste dag gaan we dieper in op het alarmeren van de BHV en behandelen we algemene hulpverleningsregels. Maar ook wat je moet doen wanneer iemand gewond of bewusteloos is en hoe je gebruikmaakt van een reanimatie met behulp van een AED.

Dag 2
Brand, Ontruiming & Communicatie

Wat is de taak van de BHV’er? En hoe gaat de brandbestrijding en ontruiming in zijn werk? Waar moet je aan denken bij een ontruiming en hoe kun je het best invulling te geven aan jouw speciale taak?

BHV-training
Mijn training BHV duurt maar liefst twee dagen. Dag één staat compleet in het teken van Levensreddende Eerste Hulp (LEH). Op dag twee gaan we dieper in op Brand, Ontruiming en Communicatie.

BHV-herhaling
Herhaling van de aangeleerde vaardigheden vanuit de Basisopleiding.
We maken gebruik van de LOTUS® zodat we écht praktijkgericht kunnen trainen.

EHBO-CURSUS
In maar 20 uur heb jij je EHBO-diploma te pakken

Met het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis ben jij in staat op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. Op je werk, op straat, maar ook thuis. Je leert bijvoorbeeld wat je moet doen als iemand zich in zijn vinger snijdt, zich bij het uitstappen uit de bus verstapt of op straat in elkaar zakt.
Het Diploma geeft aan dat jouw kennis en vaardigheden op het gebied van Eerste Hulp voldoen aan de eindtermen van Het Oranje Kruis. Alle levensreddende handelingen dienen jaarlijks herhaald te worden. Zo zorg jij ervoor dat jou competenties op orde blijven!

EHBO-training
Het examen Eerste Hulp staat open voor aankomende eerstehulpverleners vanaf 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan kun je met goedkeuring van een voogd tóch meedoen. Het onafhankelijke examen wordt afgenomen door een examenteam van Het Oranje Kruis. Je moet je iedere twee jaar opnieuw laten certificeren om te kunnen blijven voldoen aan de eisen van Het Oranje Kruis.

EHBO-herhaling
In één dag kun jij je bijscholen om jouw competenties van het Oranje Kruis-diploma op peil te houden.

STOP DE BLOEDING
Red een leven!

Omstanders en niet-medische hulpverleners kunnen de overlevingskansen van slachtoffers van (bom)aanslagen en grote ongelukken aanzienlijk vergroten. Door ernstig bloedverlies meteen adequaat te stelpen, worden levens gered.
Snelle eerste hulp door omstanders of hulpverleners die al ter plaatse zijn, zoals bedrijfshulpverlening (BHV), politie, brandweer of marechaussee, kan voorkomen dat mensen doodbloeden. Dat geldt natuurlijk ook voor meer alledaagse verwondingen waarbij levensbedreigend bloedverlies optreedt, bijvoorbeeld bij ongevallen met machines, een val door een glazen deur of ernstige open botbreuken.
Elke seconde telt
In deze opleiding leert u hoe een ernstige bloeding stopt en hoe u een tourniquet kunt aanleggen.

Training Alcohol & Drugs
Snel acute problemen met alcohol en drugs verhelpen

In toenemende mate krijgt de eerstehulpverlener te maken met overmatig gebruik van alcohol en drugs. Niet alleen tijdens hulpverlening op evenementen, maar ook steeds vaker tijdens uitgaan en in zijn of haar directe omgeving.
Alcohol- en druggebruik kan problematische vormen aannemen en leiden tot ernstige verstoringen in de gezondheid van het slachtoffer. In het nieuws is steeds vaker aandacht voor alcoholmisgebruik op jongere leeftijd en nieuwe gewoonten zoals ‘bingedrinking’ of ‘comazuipen’. Met name op jonge leeftijd kunnen de gevolgen van alcohol- en druggebruik voor de ontwikkeling van de jongvolwassenen ernstig zijn.
Snel en verantwoord reageren in geval van een alcohol- of drugsincident kan levens redden. Als hulpverlener moet je dan ook weten hoe te handelen bij dergelijke incidenten. Horecamedewerkers, politiefunctionarissen, ambulancepersoneel, huisartsen en verplegers en met name ook hulpverleners op evenementen zijn voorbeelden van personen die te maken kunnen krijgen met de gevolgen van overmatig drank- en drugsgebruik.

Training Alcohol & Drugs
De training Alcohol & Drugs wordt afgesloten met een examen. Maar voordat je aan een examen kunt deelnemen, zijn er een aantal toelatingseisen. Zo moet jij minimaal 18 jaar zijn en al geldige diploma’s hebben voor EHBO, Reanimatie/AED en fysiek en mentaal over een goede conditie beschikken.

Herhaling training Alcohol & Drugs
In één dag kun jij je bijscholen om jouw vaardigheden op peil te houden!

Voor meer informatie neem contact op met Sabine Niewold van Sabine Niewold Veiligheidstrainingen.

Middendorp 4, 9414 AE Hooghalen

Tel. 06 5189 1993

info@sabineniewold.nl

https://sabineniewold.nl

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail