Autobedrijf Kars ten Have zit op de nieuwe locatie

Autobedrijf Kars ten Have zit op de nieuwe locatie.

Woensdag 1 april begonnen aan de Noesten 70 .
De werkplaats is klaar .
Nu de rest nog.
De opening op 11 april gaat niet door maar we hopen u rond deze periode toch op een andere manier een inkijkje te geven in ons nieuwe pand .

Maatregelen m.b.t. het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus

❗️Maatregelen m.b.t. het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus❗️❗️
Wij nemen preventieve maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. We zijn gewoon geopend en heten u van harte welkom, alleen handen schudden laten we even achterwege. Bij vragen en advies verzoeken wij u vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen.
Verder het verzoek u te houden aan de landelijke RIVM richtlijnen als u een afspraak maakt of even langs komt:
• Heeft u koorts? Een afspraak is op dit moment niet de verstandige keuze, neem contact met ons op om samen te overleggen.
• Bent u in een RIVM risicogebied geweest? Dan verzoeken wij vriendelijk onze garage de eerste 2 weken na uw terugkomst niet te bezoeken.
• Heeft u last van koorts of luchtwegklachten? Heeft u een afspraak of wilt u langs komen? Dat is op dit moment geen verstandige keuze, neem telefonisch contact met ons op om dit samen te overleggen.
Geldt één van bovenstaande dingen en heeft u al een afspraak met ons gemaakt, bel ons even, samen maken we dan afspraken over hoe verder.
☎️0593 565255

Autobedrijf Kars ten Have aangesloten bij Edge Mobility

EDGe Mobility: nieuw netwerk van EV-specialisten

Het keurmerk ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen van hun EV-specialisme. Niet alleen in opleiding en technische ondersteuning. EDGe Mobility verzorgt ook laadpalen en specifieke tools en apparatuur.
AutoNiveau en Innovam introduceren EDGe Mobility, een EV-keurmerk voor de automotive branche. EV-ontwikkelingen gaan snel. Aanvullende kennis, nieuwe vaardigheden, specifieke tools en technische ondersteuning zijn nodig om klanten te kunnen blijven bedienen. Het keurmerk helpt daarbij.
Ruud Beukers, directeur en een van de oprichters van EDGe Mobility: “Voor een steeds grotere groep ondernemers zijn de ontwikkelingen amper bij te houden. Voor ze het weten zijn ze niet meer aangesloten bij klantvragen en kunnen hun autotechnici een storing niet meer diagnosticeren en verhelpen.

EDGe Mobility-specialisten kunnen klanten optimaal adviseren, weten deze klanten aan zich te binden en kunnen nieuwe commerciële kansen gaan benutten. Wij denken dat wij met het keurmerk voor veel autobedrijven van grote waarde kunnen zijn.”

Kwaliteitskeurmerk
Leo Fransen, algemeen directeur Innovam: “Er is in de snel veranderende mobiliteitsmarkt een duidelijk behoefte aan meer kennis rondom nieuwe concepten en nieuwe technologieën. Denk daarbij aan elektrificatie, ADAS, V2X en OTA (Over The Air). Om deze kennis snel en goed in de markt te zetten, bieden we specifieke opleidingen, trainingen en certificeringen.

EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum voor autodealers en onafhankelijke autobedrijven met een blik op de toekomst.”

Autobedrijf Kars ten Have verricht o.a. de volgende werkzaamheden
- Onderhoud lease auto's
- Automaatbak spoelen
- verkoopt accu's
- Ze bieden pechhulp aan
- Onderhoud van campers
- Verkoopt Carcleaning producten
- Aan- en verkoop van auto's

Autobedrijf Kars ten Have
de Noesten 70
9431 TC Westerbork
0593 565255
06 41913526
www.autobedrijfkth.nl

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.