Mooi Wonen, aankoop, verkoop en taxeren

Onze organisatie (Agriplaza) is al jarenlang actief in de makelaardij, een betrouwbare partner als het gaat om aan- en verkoop en taxeren van onroerend goed. Onze roots liggen in de agrarische wereld waardoor wij een relatief groot aanbod woonboerderijen en woningen in het buitengebied in de verkoop hebben. MooiWonen is echter 100% woningmakelaar, van appartement tot villa, van Vinex woning tot landhuis.

Met onze bouw- en juridische specialisten kunnen wij u adviseren op het gebied van vergunningen, (ver)bouw en juridische zaken. Kortom, als u kiest voor MooiWonen, kiest u voor vakkundig, ervaren en betrokken makelaars.

AANKOOP
Als u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Wat is er financieel mogelijk en welke wensen heeft u. Door van te voren alles goed door te spreken, wordt het zoeken naar de juiste woning eenvoudiger. Of het nu gaat om een zoekopdracht, kadastraal onderzoek, juridische ondersteuning of het voeren van onderhandelingen. In gezamenlijk overleg kunnen we u ondersteunen zoals u dit wilt.

VERKOOP
Als u uw huis wilt verkopen is het goed om te weten dat MooiWonen úw belangen voorop stelt. Wij adviseren u op een duidelijke en heldere manier en bepalen gezamenlijk met u de verkoopstrategie. Een goede presentatie, de juiste vraagprijs, een vakkundig opgesteld koopcontract. Kortom, bij MooiWonen bent u op het juiste adres.

TAXEREN
Een juiste waarde van uw woning is belangrijk voor financiering en verkoop. Doordat de makelaars van MooiWonen goed op de hoogte zijn van de huizenmarkt, beschikken over een grote database met referentiedata en regelmatig bijscholing hiervoor volgen, kunnen wij dit voor u verzorgen. In het taxatierapport treft u een goede onderbouwing van de waarde van uw onroerend goed.

Vraag direct een taxatie aan via het NWWI of Taxateurs Unie.
Website
https://www.agriplazamooiwonen.nl


www.agriplazamooiwonen.nl
info@agriplazamooiwonen.nl
085- 06 60 294

Vestiging: MooiWonen
Industrieweg 4 F
9482 TT Tynaarlo
  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 04-05-21
  • Adverteerder AgriPlaza Makelaars
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-04-2020
  • Plaatsnaam Midden-Drenthe overig
  • Telefoon 0592-545451
  • Bekeken 206 x
  • Snelcode info 23059015

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Financieren
Verzekeren