Farm4Sale Emigratiebegeleiding, AgriPlaza

Vanaf de eerste stap...
Farms4sale, emigratie onderdeel van VSO makelaars en AgriPlaza, al jarenlang een begrip in de agrarische emigratie. We zijn actief in landen over de gehele wereld, van Australië/Nieuw-Zeeland tot Amerika/Canada en weer terug naar Europa(Nederland, Denemarken, Duitsland, Portugal, Spanje, Frankrijk, Oost-Europa). Wij bieden emigratiebegeleiding aan naar deze landen gezamenlijk met onze gespecialiseerde partners ter plekke. Wij werken alleen maar met betrouwbare partners, waar wij al jaren zaken mee doen. Dit omdat informatie continu verandert, kijk maar naar de wet- en regelgeving.
Als je ergens in je hoofd met ideeën loopt om te emigreren is het soms moeilijk om deze plannen concreet te maken, waar begin je? Het kan heel verhelderend werken om eens een gesprek te hebben. Gezamenlijk krijgen deze vage ideeën soms in een keer duidelijke contouren. We denken graag met u mee en wat nog belangrijker is. We helpen u verder waar nodig!
Hebt u plannen of gedachten om te emigreren neem dan contact op. Kijk voor contact informatie op tabblad contact.

FASE 1 - INVENTARISEREN & INFORMEREN
Informatie aanvragen
Door het aanvragen van een begeleidend gesprek, doet u een beroep op onze emigratiebegeleider, die met u in gesprek gaat om samen met u te achterhalen wat er mogelijk is en welke landen interessant zouden kunnen zijn.
Voorbereiding
Waar wilt u nou heen/wat wilt u nou echt? Er is zoveel om over na te denken;
De voor- en nadelen, dichtbij familie (<200 km) of ben ik meer een manager (>200 km). Welke sector; Melkveehouderij, akkerbouw, varkens, pluimvee etc.
Afspraak maken
U maakt een vrijblijvende afspraak met onze emigratiebegeleider en deze bezoekt u. (Mogelijkheid om samen te komen met één van onze makelaars die gespecialiseerd zijn in alle sectoren van de Nederlandse Landbouw).
Koffie
Inventarisatie (koffiegesprek)
Wat zijn u voorkeuren; Welk land, gebied, sector en omvang bent u naar opzoek? En Inzichtelijk maken van financiële mogelijkheden. Onze emigratiebegeleider komt hiervoor vrijblijvend bij u langs, maar u bent ook altijd welkom op één van onze Nederlandse kantoren.
Informeren
Overzicht van de mogelijkheden in het betreffende land en het geschikte aanbod.

FASE 2 - (VERKOOP) & AANKOOP
eigen verkoop
Het eigen object gaat in de verkoop. Onze gespecialiseerde makelaars kunnen u hierbij uitstekend te hulp staan. Dit kan zijn van een taxatie, een financiële beoordeling tot in de verkoop zetten van het object. Al onze Nederlandse makelaars hebben naast de benodigde kennis(achtergrond, ervaring en opleiding) ook de kennis hoe u uw object het beste in de markt kunt .
objectkeuze
Bedrijfsbezoeken(één of meer) in het betreffende land samen met de emigratiebegeleider en de gespecialiseerde partner ter plekke.
mogelijkheden
Financiële onderbouwing en prognoses van het bedrijf: Uitzoeken van fiscale zaken en juridische regels in Nederland en het buitenland.
aankoop
Onderhandeling en aankoop; hierin zullen onze buitenlandse partners met jaren lange ervaring gezamenlijk met onze eigen emigratiebegeleider u bijstaan.

FASE 3 - JURIDISCHE AFWIKKELING
Juridische afwikkeling
Voorlichting over de regelgeving in het desbetreffende land. Het opstellen van de koopovereenkomst, het controleren van de kredietovereenkomsten, het controleren van de bedrijfseconomische cijfers, het controleren van milieu beperkende omstandigheden, het analyseren van uitbreidingsmogelijkheden.
Overdracht
Het begeleiden van de overdracht van het bedrijf.

FASE 4 - Start van het bedrijf
Nazorg
Hulp bij vestiging en opstart van het bedrijf; waaronder inrichten van boekhouding, agrarische (bedrijfs)contacten, bankrekeningen, en gezinszaken zoals huisarts, zorgverzekering, scholen etc. Hebt u plannen of gedachten om te emigreren neem dan contact op.

AgriPlaza
Industrieweg 4F
9482 TT Tynaarlo
T.: 0592 - 54 54 51
https://www.farms4sale.eu/
  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 15-09-21
  • Adverteerder AgriPlaza Makelaars
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-04-2020
  • Plaatsnaam Midden-Drenthe overig
  • Telefoon 0592-545451
  • Bekeken 104 x
  • Snelcode info 23059995

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Financieren
Verzekeren