woonboerderij met agrarische bestemming in Beilen

Een karakteristieke (woon)boerderij met Agrarische bestemming gebouwd in 1916 met vrij uitzicht over de Beilervaart en landerijen gelegen tussen Beilen en Smilde.
De woning verkeert aan de buitenzijde in een nette staat. Van binnen is de woning gedeeltelijk verbouwd in 2015, de bovenverdieping behoeft wel enige aandacht. Door de ruime afmeting en de eenvoudige indeling kan deze woning geheel naar eigen smaak opnieuw ingedeeld en volledig gemoderniseerd worden. Dit maakt het geheel de ideale woning voor een gezin die van landelijk wonen houdt met volop ruimte en woongenot.

Omgeving/ ligging:
De ligging aan de Beilervaart tussen de dorpen Hoogersmilde en Beilen zal voor veel mensen aantrekkelijk zijn. Aan de voor- en achterzijde is er een weids uitzicht over de Beilervaart en de weilanden. Het dorp Beilen ligt op 5 kilometer rijden en is gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen naar Groningen, Zwolle, Emmen en Friesland (Drachten, Leeuwarden). De aanwezigheid van een treinstation maakt dat er een goede en frequente treinverbinding naar Groningen en richting de Randstad is. Beilen is een zeer compleet dorp met winkels, scholen en een zeer actief verenigingsleven.Dankzij de centrale ligging in deze veelzijdige omgeving is alles vlakbij: bos en heide, gezellige brinkdorpen én het Blauwe Meer. Voor wie van het landleven houdt de ideale plek.

Indeling:
Via de garagedeur loop je door het schuurgedeelte naar de tussendeur die toegang geeft tot de woning. Via de centrale hal loop je naar de toilet, badkamer, kelder, keuken en de huiskamer. In de hal bevinden zich 2 inbouwkasten en de toegang tot de trap en het toilet , de badkamer met bad,ruime douchehoek en vaste wastafel . De woonkeuken is verbouwd in 2015 met een nieuwe keuken, diverse inbouwapparatuur en een tegelvloer met elektrische vloerverwarming en heeft vrij uitzicht aan de voorzijde . De aangrenzende woonkamer heeft eveneens vrij uitzicht aan de voorzijde en heeft ook een tegelvloer met electrische vloerverwarming.
Op de verdieping loop je via de overloop naar de 2 slaapkamers. De beide slaapkamers zijn aan de voorzijde. Op de overloop is ook nog een toilet.

Achterhuis:
Dit volumineuze schuurgedeelte van ca. 14 x 22m is met stalen spanten uitgevoerd. Het pannendak is in een goede conditie en van binnen uit geïsoleerd . De ruimte leent zich voor diverse doeleinden zoals paardenstalling e.d. . Aan de achterzijde toegankelijk door een loopdeur en een elektrische overhead deur, aan de lange zijde via de garage deur. Op het dak liggen 66 zonnepanelen.

Schuur:
Dit gebouw ca. 20 x 6 meter is van steen met stalen spanten en asbest golfplaten gedekt. Hier is een zee aan ruimte om geheel naar eigen smaak in te delen. Er is hier de mogelijkheid om bijvoorbeeld meerdere paardenstallen te realiseren. Er is een stroom,- en wateraansluiting aanwezig.

Overdekt terras:
Tussen de boerderij en de schuur is een overdekt terras gemaakt, ca. 16 x 4 meter, met houten gebinten voor meerdere doeleinden geschikt.

Transformator huisje:
Op een apart kadastraal nummer is een transformatorhuisje, gelegen direct naast de schuur, waarvoor op het aangebodene een recht van overpad rust.

Zie voor meer informatie: https://www.agriplazamooiwonen.nl
  • Prijs € 545.000
  • Datum plaatsing 15-09-21
  • Adverteerder AgriPlaza Makelaars
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-04-2020
  • Plaatsnaam Midden-Drenthe overig
  • Telefoon 0592-545451
  • Bekeken 183 x
  • Snelcode info 23059999

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Financieren
Verzekeren