NIEUW! Profi Cleaning Products verkrijgbaar bij Tol

VRAAG NU EEN GRATIS DEMO AAN!

Er wordt heel wat geklungeld op het gebied van (vloer)schoonmaak. Niet-klanten bellen voor een advies hoe hun kunststofvloer te reinigen. Klanten weten veelal al dat zij bij TOL ook terecht kunnen voor een professionele reiniging van hun kunststofvloer. Maar .... TOL VLOEREN BIEDT MEER

REINIGEN MET RESULTAAT
Uit serviceoogpunt hebben wij ons vloerenassortiment uitgebreid met reinigingsproducten. Reinigingsproducten niet alleen voor vloeren, maar voor vele toepassingen voor particulier en bedrijf. Geklungel met schoonmaken is dankzij onze reinigingsmiddelen verleden tijd.
Waar de meeste schoonmaakmiddelen het vuil bedekken door verzeping is het grote voordeel van ons product dat het geen residu achterlaat nadat het oppervlak gereinigd is. Daardoor komt niet alleen de oorspronkelijke kleur weer naar boven, maar worden ook de oorspronkelijke eigenschappen hersteld. Denkt u dan bijvoorbeeld aan de stroefheid van een vloer (en dus veiligheid).

Zo hebben wij in ons assortiment opgenomen:
Profi6 is een snelreiniger en ontvetter
Profi7 is een hoog-geconcentreerde allesreiniger
ProfiSanitair is een streeploze sanitairontkalker en -ontvetter
ProfiSpotclean is een textiel en kunststof reiniger
ProfiGlass is een streeploze glas- en spiegelreiniger
Profi8
Profi15

Profi6 is ons PARADEPAARDJE en reinigt professioneel uw vloeren, machines, machineonderdelen, deuren, meubilair, apparatuur, luxaflex, RVS, kunststoffen, tegels, vlekken op textiel, wastafels, douches, rubber strepen, oude waslagen, hardnekkige fruitvlekken, vuilnisemmers, toiletten, heaters, boten, badkamers, diezelmotoren, grafzerken, voedselverwerkende machines (TNO goedgekeurd), keukens, leren en vinyl bekledingen, paardentrailers en ook (houten) schuttingen worden weer als nieuw! Ook kan het gebruikt worden als vervangingsmiddel voor ammoniak.
Het beste reinigingsresultaat verkrijgt u door het product op te spuiten, afvegen en klaar! Bij het reinigen van machines naspoelen met water.

HEEFT U EEN SCHOONMAAKPROBLEEM en/of WILT U HET SCHOONMAKEN PLEZIERIGER MAKEN? BEL GERUST VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIES.

Profi Cleaning Products worden gebruikt in allerlei sectoren, van zware industrie tot in de dienstensector voor machine-, vloer-, interieur, textiel- en sanitairreiniging.

Deze professionele producten zijn verkrijgbaar bij:
Vloeren- & timmerbedrijf Tol
De Hanekampen 5
9411 XN Beilen
www.tol-beilen.nl
Telefoon: 0593 524 621 of 06 348 294 80.

Consumentenverpakkingen zijn verkrijgbaar in onze showroom.
Voor de technische gebruiker zijn er grootverpakkingen leverbaar. Bel vrijblijvend voor informatie.

BESTELLEN KAN EENVOUDIG PER EMAIL OF TELEFONISCH.

Op onze FACEBOOK-pagina plaatsen wij regelmatig foto's van verschillende toepassingsmogelijkheden. U vindt ons als u zoekt " profi cleaning products ". Graag houden wij u op de hoogte!

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.