Jager Afbouw voor een Akoestisch plafond

Jager Afbouw voor al uw binnenstucwerk

Basislaag

Een goede basis stuclaag voor elke gewenste eindafwerking of functie voor uw wand en/of plafond. Deze basis stuclaag kan zowel gipsstuckwerk, cementgebonden stucwerk als leemstucwerk zijn.

Gipsstucwerk als basis stuclaag

Voor het uitvlakken van uw binnenwanden egaal en glad, geschikt voor veel (eind)afwerkingen. Voordelen van gips:
• vochtregulerend
• brandvertragend
• milieuvriendelijk
• toepasbaar op vele ondergronden

Cementgebonden stucwerk als basis stuclaag
Voor het uitvlakken van uw wanden, zowel binnen als buiten. Geschikt voor veel (eind)afwerkingen. Met name toegepast achter tegelwerk, stallen en vochtige ruimtes.

Leemstucwerk als basis stuclaag

Voor het uitvlakken van binnenwanden. Doordat leemstuc vochtregulerend is en nagalm verkort, heeft deze basis stuclaag een positief effect op uw leefklimaat. Basisleem kan als eindafwerking gebruikt worden of als basislaag voor een leemfinish afwerking. Leem is zeer geschikt voor wandverwarming.

Afwerking

Stuc is een mooie afwerking voor wanden en/of plafonds en kan in elke gewenste kleur en/of structuur op zowel een nieuwe als bestaande basislaag worden aangebracht. Denk bij stuc als afwerking bijvoorbeeld aan sierpleister, fijn schuurwerk, spackspuitwerk, glad pleisterwerk, sauswerk, leemfinish of betonlook.

Sierpleister

Sierpleister is een harde, stootvaste en kleurechte structuurafwerking. Sierpleister is zowel fijn als grof af te werken. En sierpleister geeft als afwerking van wanden en/of plafonds een luxe uitstraling aan het interieur.

Fijnschuurwerk

Fijn schuurwerk is een gipsgebonden afwerking met de structuur van een zilverzandkorrel. Fijn schuurwerk geeft een levendig, gewolkt effect door de afwerking met een schuurspons. Indien gewenst kan het fijn schuurwerk worden gesaust.

Spackspuitwerk

Een spuitstructuur voor wand en plafond instelbaar van fijn tot grof.

Gladpleisterwerk

Gladpleisterwerk is een gladde stucafwerking van wanden en/of plafonds. Voor een strak eindresultaat wordt het gladpleisterwerk gesaust.

Sauswerk

Wij sausen uw afgewerkte wanden en plafonds in uw nieuw gestucte woning. Ook sausen wij uw bestaande wanden en plafonds. Het nieuwe sauswerk frist uw woning direct op! Het sauswerk voeren wij uit in de door u gewenste kleuren.

Leemfinish

Leemfinish is een afwerklaag om gips-, cement- en leemgestucte wanden en plafonds af te werken. Leemfinish kan als afwerking op schuurwerk en pleisterwerk met parelmoereffect en/of toevoeging van stro in diverse kleuren. Leemfinish is vochtregulerend en verkort nagalm.

Lijstwerk en ornamenten

Lijstwerk en ornamenten zijn in veel varianten te maken. Op of langs het plafond of wanden, lijstwerk en ornamenten zijn het sierstuk in huis. Wij leveren traditionele gips- of kunststoflijsten en ornamenten. Het lijstwerk en/of ornament is eventueel te combineren met verlichting(details).

Stucwerk en verlichting

Verlichting die is weggewerkt in wand of plafond geeft meerwaarde aan het stucwerk. En (inbouw)verlichting heeft een luxe en warme uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan ingebouwde verlichting in het plafond of een mooie wandlamp waarvan de snoeren zijn weggewerkt in de gestucte muren.

Kelderrenovatie

Kelderrenovatie bestaat uit het waterdicht maken van uw vochtige kelder door het herstellen van de stuclaag. Of we renoveren de kelder door het compleet vervangen van slechte stuclagen als gevolg van lekkage. Vochtige kelders worden door kelderrenovatie weer droog en bruikbaar voor bijvoorbeeld opslag. Geef door kelderrenovatie uw kelder een tweede leven!

Akoestisch plafond
Een Akoestisch plafond voor een betere geluidskwaliteit

Bent u op zoek naar een oplossing om hard en onaangenaam geluid te reduceren? Wilt u een vertrouwelijke sfeer creëren waarin mensen elkaar goed kunnen verstaan en niet onnatuurlijk hard hoeven te spreken? Neem dan vrijblijvend contact op met Jager Afbouw om de mogelijkheden van een akoestisch plafond te bespreken.

Hoogwaardig akoestisch plafond

Jager Afbouw is een erkend verwerker van akoestische plafonds. Wij maken gebruik van
CapaCoustic Fine om de akoestiek van een binnenruimte te verbeteren. Bovendien levert het visueel ook een fraai resultaat op. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Akoestisch plafond? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een akoestisch plafond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, zodat we de akoestiek in uw ruimte kunnen verbeteren.

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Weet u nog niet precies wat u wilt of wilt u een vrijblijvend advies of offerte? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Jager Afbouw
Stationsstraat 2c
9414 TH Hooghalen
Telefoon: 0593 - 592292
Fax : 0593 - 592658
e-mail : info@jagerafbouw.nl
www.jagerafbouw.nl


Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 07.00 uur t/m 17.00 uur.
Zaterdag, zon- en feestdagen: gesloten
  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 06-05-21
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Jager Afbouw
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-01-2013
  • Plaatsnaam Hooghalen
  • Telefoon 0593592884
  • Bekeken 442 x
  • Snelcode info 3705021

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice