Woonbeton, cementgebonden dekvloer, Anhydriet dekvloer

Woonbeton

Woonbeton is een stoere, eigentijdse en stijlvolle binnen betonvloer. Al dan niet in kleur afgewerkt. Woonbeton is toepasbaar in alle vertrekken van woningen en winkels, kleurvast en geschikt voor vloerverwarming. Verder is woonbeton makkelijk in onderhoud. Wel moet u er rekening mee houden dat voor grote oppervlakten woonbeton een dilatatievoeg* vereist is.

*Een dilatatievoeg is een voeg in het beton die het krimpen en uitzetten van grotere vloerdelen opvangt. Door het aanbrengen van een dilatatievoeg wordt scheurvorming voorkomen.

Cementgebonden dekvloer

De zandcementen dekvloer wordt gevormd door een stevige mortel van zand, cement en water. Deze cementgebonden mix wordt aangebracht als deklaag over de ondervloer. In de cementgebonden deklaag worden de leidingen voor water, (vloer)verwarming en elektra weggewerkt. Eenmaal droog vormt de harde, vlakke cementgebonden vloer een uitstekende ondergrond voor elke gewenste afwerking.

Anhydriet dekvloer

Een anhydriet dekvloer is een spanningsarme, gipsgebonden gietvloer. De anhydriet dekvloer vormt een deklaag over de ondervloer. Vervolgens worden in de anhydriet dekvloer leidingen voor water, (vloer)verwarming en elektra weggewerkt. Eenmaal droogt vormt de harde, vlakke anhydriet dekvloer een uitstekende ondergrond voor elke gewenste afwerking.

Monolith afgewerkte betonvloeren

Vloeren in garages, stallen en loodsen. Met een speciale monolith afwerking, wordt de betonvloer extra hard en vlak. Jager Afbouw werkt vloeren monolith af en biedt u indien gewenst een compleet pakket van het leggen van de wapening tot het storten en monolith afwerken van vloeren. Uiteraard kunnen deze werkzaamheden ook apart van elkaar door Jager Afbouw worden uitgevoerd.

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Weet u nog niet precies wat u wilt of wilt u een vrijblijvend advies of offerte? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Jager Afbouw
Stationsstraat 2c
9414 TH Hooghalen
Telefoon: 0593 - 592292
Fax : 0593 - 592658
e-mail : info@jagerafbouw.nl
www.jagerafbouw.nl


Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 07.00 uur t/m 17.00 uur.
Zaterdag, zon- en feestdagen: gesloten
  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 06-05-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Jager Afbouw
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-01-2013
  • Plaatsnaam Hooghalen
  • Telefoon 0593592884
  • Bekeken 812 x
  • Snelcode info 3705025

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice