Gevelisolatie, Gevelstucwerk / gevelplint

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
22-05-17
conditie
nieuw
adverteerder
Jager Afbouw
type
aangeboden
adverteert sinds
28-01-2013
plaatsnaam
Hooghalen
telefoon
0593592884
gezien
221 x
snelcode info
3705041

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Gevelisolatie

Een mooi strak gestucadoorde gevel of gevelisolatie geeft uw woning een mooie uitstraling en bovendien is uw woning door de gevelisolatie energiezuiniger. De gevelisolatie wordt afgewerkt in de door u gewenste kleur of structuur. Gevelisolatie is ook uitvoerbaar in traditioneel vakwerkmotief.

Gevelstucwerk / gevelplint

Vakkundig aangebracht gevelstucwerk kan een pand een compleet ander aanzicht en verfrissende uitstraling geven. Zo is gevelstucwerk als het ware een metamorfose voor uw woning. Wij werken het gevelstucwerk mooi af in de door u gewenste kleur en/of structuur. Jager Afbouw verzorgt gevelstucwerk voor zowel woningen als bedrijfspanden.

Gevelstuc- en balkonrenovatie

Gevelstuc- en balkonrenovatie herstellen gestucte gevels, gevellijstwerk en brengen verweerde betonbalkons terug in originele staat. Jager Afbouw is gespecialiseerd in gevelstuc- en balkonrenovaties, indien gewenst voorzien van een verfsysteem. Zo geeft een gevelstuc- of balkonrenovatie uw bedrijfspand of woning een nieuwe, strakke uitstraling.

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Weet u nog niet precies wat u wilt of wilt u een vrijblijvend advies of offerte? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Jager Afbouw
Stationsstraat 2c
9414 TH Hooghalen
Telefoon: 0593 - 592292
Fax : 0593 - 592658
e-mail : info@jagerafbouw.nl
www.jagerafbouw.nl


Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 07.00 uur t/m 17.00 uur.
Zaterdag, zon- en feestdagen: gesloten

Deel deze advertentie met:
|