Vuurwerkverkopers opgelet!

Beste Vuurwerkverkoper,

Nog even en het is weer zover! Het jaar nadert zijn einde en 2019 zal weer luid knallend gestart worden. Ongetwijfeld bent u al goed voorbereid op de komende verkopen en is het nu wachten op de enorm drukke laatste 3 dagen van het jaar.

Wij willen u informeren over de mogelijkheid om uw verkopen nog verder te verhogen. Onze website www.koopplein.nl/middendrenthe wordt door inmiddels ca 20.000 bezoekers per maand bezocht en die zijn allen woonachtig in de gemeente Midden-Drenthe, dus in uw verkoopgebied. Dit biedt u een unieke kans om ruim voor de laatste dagen van het jaar uw verkopen al binnen te hebben, want wij kunnen belangstellenden doorlinken naar uw website of email.

Koopplein Midden-Drenthe is een gratis handelsplaats op internet voor particulieren. We zijn uitsluitend lokaal gericht en bieden daarmee een prachtige gelegenheid voor lokale ondernemers om via het internet hun waar aan de man te brengen. Bezoekers op koopplein.nl hebben al een koopintentie en zijn op zoek naar koopjes en dat maakt dat adverteren veel effectiever is dan op een site die alleen gericht is op informatieverstrekking.

Voor de prijs van het adverteren hoeft u het niet te laten, want al vanaf € 37,50,- per maand excl. btw kunt u uw logo met link plaatsen. Wilt u een maximaal bereik hebben dan zou u kunnen kiezen voor een actiebanner op de beste plaats (bovenaan de pagina “laatste advertenties / hompage/ pleintoppers”). Uiteraard is die plaats maar voor 1 adverteerder!
In vrijwel alle prijsklassen hebben we keuzes en de opmaak van de advertenties is gratis.

Overtuig u zelf en kom eens kijken op de site, www.koopplein.nl/middendrenthe

Wilt u meer weten? Bel of mail ons voor een afspraak.

Met vriendelijke groet,

Hilde Nijwening
Telefoon 06-50804202
middendrenthe@koopplein.nl
www.koopplein.nl/middendrenthe

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail