LEEF-BETON vloer : verkrijgbaar bij Tol Vloeren

LEEF-BETON is een naadloze stoere vloer-afwerking. Het is een cementgebonden mortel gemengd met een speciale hars waardoor een zeer sterke vloer ontstaat. De vloer is opgebouwd uit maximaal 6 lagen en dat maakt de vloer waterdicht en makkelijk te onderhouden. In diverse kleuren te leveren en te zien in onze showroom. Andere benamingen zijn bijvoorbeeld; woonbeton, beton stuc, beton cire.

Vloerenbedrijf Tol: voor duurzame onderhoudsvriendelijke vloeren en meer

Vloeren- & timmerbedrijf Tol heeft onlangs de showroom geheel vernieuwd, de koffie staat klaar en u vindt er prachtige siergrindvloeren, marmerkorrelvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren en gietvloeren (PU UV en cementgebonden). Voor elk wat wils! Voor particulier en zakelijk, en van klassiek tot modern.

Onze vloeren zijn naadloos, onderhoudsvriendelijk en we beschikken over een zeer breed assortiment. Wij nodigen u graag uit in onze vernieuwde showroom waar u onze vloeren kunt bezichtigen. Een kunststof vloer voor mensen die net even wat anders willen! Bijvoorbeeld voor uw badkamer, slaapkamer, woonkamer, keuken, garage, bijkeuken, hal, kantoor, showroom te kust en te keur!

De showroom van Tol is bij voorkeur geopend op afspraak, maar is de deur open kom dan gerust binnen, wij zijn u graag van dienst.

In de meeste gevallen kan een nieuwe vloer ook over een oude plavuizen- of linoleumvloer aangebracht worden. Het is handig als u een plattegrond met maten en indeling meeneemt zodat wij u volledig kunnen informeren.

Om het u gemakkelijk te maken verzorgen wij ook een onderhoudsbeurt van uw vloer met onze professionele reinigingsmachine. Wilt u dit zelf doen, geen probleem, wij hebben de juiste producten in ons assortiment en voorzien u graag van een goed advies. Deze professionele reinigingsproducten zijn overigens voor diverse soorten vloeren, maar ook voor houten schuttingen, bestrating, boten, glas, stoffen stoelen, velgen auto, ontvetten etc. Informeert u vrijblijvend en wellicht hebben wij de oplossing voor uw schoonmaakprobleem.

U kunt ons telefonisch bereiken op 0593 524621 / 06 3482 9480 of stuur een email naar info@tol-beilen.nl . Bezoekadres: De Hanekampen 5, 9411 XN Beilen. www.tol-beilen.nl

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail