Koopplein 1 juni alweer 12,5 jaar in Midden-Drenthe

Koopplein Midden-Drenthe 1 juni 2021 alweer 12,5 jaar in onze gemeente.

Sinds de start 1 december 2008 wordt er volop gehandeld. Heel veel artikelen zijn inmiddels van eigenaar gewisseld binnen de gemeente Midden-Drenthe. Ook lokale ondernemers is het succes niet ontgaan. Een groot aantal bedrijven liet hun advertentie reeds plaatsen en maakte het daarmee mogelijk dat particulieren gratis kunnen adverteren. Er zijn inmiddels al heel wat bedrijven die voor het 11de achtereenvolgende jaar op Koopplein Midden-Drenthe adverteren. Deze klanten willen steeds meer, bijvoorbeeld uitleg over de sociale media en hoe dit goed in combinatie met Koopplein.nl gebruikt kan worden, hierover geven wij ook uitgebreide adviezen, kortom Koopplein Midden-Drenthe, uw media adviseur voor adverteren op het internet in uw eigen gemeente.

Het is gratis, lokaal, vertrouwd, tevens staan alle advertenties ook nog op Koopplein Nederland, dus het is ook gewoon landelijk. Ook staan de advertenties die je plaatst op Koopplein.nl meteen hoog in google. En als klap op de vuurpijl zijn er altijd prijzen te winnen! Koopplein Midden-Drenthe is ook te vinden op facebook, linkedin, twitter, pinterest, instagram, youtube en foursquare.

Koopplein staat voor: gratis en lokaal handelen in uw eigen gemeente; hergebruik van bijna nieuwe spullen, waardoor u veel geld bespaart. En niet alleen de consument profiteert van de voordelen: ook het milieu is erbij gebaat. Lange autoritten om spullen op te halen behoren tot het verleden en gedrukt foldermateriaal wordt overbodig. Koopplein.nl staat voor duurzaamheid en draagt actief bij aan een schoner milieu en een betere leefomgeving.

Met vriendelijke groet,

Hilde Nijwening
Koopplein Midden-Drenthe
middendrenthe@koopplein.nl
06-50804202
www.koopplein.nl/middendrenthe

Uw Media Adviseur voor adverteren op het internet in uw eigen regio.

Koopplein Midden-Drenthe is ook actief op de social media.

Twitter: https://twitter.com/hildern

Facebook: www.facebook.com/kooppleinmiddendrenthe

YouTube: www.youtube.com/user/hildenijwening

Linkedin: www.linkedin.com/profile/view?id=42437449

Pinterest: http://www.pinterest.com/kooppleinmd/

Instagram: https://www.instagram.com/kooppleinmiddendrenthe/

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.