De laatste Don / Mario Puzo

prijs
bieden
datum plaatsing
25-06-17
conditie
gebruikt
adverteerder
w
type
aangeboden
adverteert sinds
11-06-2009
plaatsnaam
Westerbork
telefoon
n.v.t.
gezien
13 x
snelcode info
738986

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

De laatste Don / Mario Puzo


De laatste don is Mario Puzo in topvorm! Het is zonder twijfel het beste dat hij schreef sinds zijn wereldseller De Peetvader.
Ook De laatste don is een kroniek van een maffiafamilie, even overtuigend en beeldend geschreven, zodat deze langverwachte epische roman het succes van De Peetvader moeiteloos zal evenaren.

In De laatste don staat de laatste, grote maffiadynastie centraal, de beruchte familie Clericuzio, geleid door de onoverwinnelijke Don Domenico.

Een jaar na zijn meest recente wapenfeit, een bloedige afrekening in het milieu, acht de don de tijd rijp voor een ommezwaai. Hij komt tot de conclusie dat het Clericuzio-imperium het geld gemakkelijker en op plezieriger wijze kan verdienen: in de legaliteit van de filmindustrie in Hollywood en de gokpaleizen van Las Vegas. Maar het zaad van het kwaad i s sterker dan de don kan bevroeden: het kwaad dat hij zelf heeft gezaaid in zijn nageslacht, gepersonifieerd door zijn geliefde, maar ontembare kleinzoon, Dante Clericuzio. Het is Dante die de machtsstrijd tussen de volgende generaties leidt, waardoor hij in conflict komt met de gevaarlijke Cross de Lena, de zoon van de beste killer die de oude don ooit tot zijn beschikking had...

zie ook onze nadere boeken

Deel deze advertentie met:
|