Professionele reiniging of reparatie van uw vloer

Heeft uw vloer (siergrind-, beton, coating) een opfrisbeurt nodig? Een professionele reiniging van uw vloer kunnen wij voor u verzorgen!

Ook voor kleine reparaties aan bv. bestaande siergrindvloeren kunt u bij ons terecht!

Voor meer informatie bel ons vrijblijvend op 0593524621 of mail ons via http://www.tol-beilen.nl

Reiniging (vloeren) onnodig zorgenkindje
Er wordt heel wat geklungeld op het gebied van vloerschoonmaak. Dit merkt ook Vloeren- & timmerbedrijf Tol uit Beilen, gespecialiseerd in het aanbrengen van siergrindvloeren, marmerkorrelvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren en gietvloeren. Niet-klanten bellen voor een advies hoe hun kunststofvloer te reinigen. Klanten weten veelal al dat zij bij Tol ook terecht kunnen voor een professionele reiniging.
Uit serviceoogpunt hebben wij ons vloerenassortiment uitgebreid met reinigingsproducten. Reinigingsproducten niet alleen voor onze vloeren, maar voor vele toepassingen voor particulier en bedrijf. Geklungel met schoonmaken is dankzij ons reinigingsmiddel verleden tijd.
Waar de meeste schoonmaakmiddelen het vuil bedekken door verzeping is het grote voordeel van ons product dat het geen residu achterlaat nadat het oppervlak gereinigd is. Daardoor komt niet alleen de oorspronkelijke kleur weer naar boven, maar worden ook de oorspronkelijke eigenschappen hersteld. Denkt u dan bijvoorbeeld aan de stroefheid anti-slip.
Onze snelreiniger is veilig in gebruik, krachtig, in water oplosbaar, 100% biologisch afbreekbaar, alkalisch en kent vele toepassingsmogelijkheden. Vloeren, machines, machineonderdelen, deuren, meubilair, apparatuur, luxaflex, RVS, kunststoffen, tegels, vlekken op textiel, wastafels, douches, rubber strepen, oude waslagen, hardnekkige fruitvlekken, vuilnisemmers, toiletten, heaters, boten, badkamers, diezelmotoren, grafzerken, voedselverwerkende machines (TNO goedgekeurd), keukens, leren en vinyl bekledingen, paardentrailers en ook (houten) schuttingen worden weer als nieuw! Ook kan het gebruikt worden als vervangingsmiddel voor ammoniak. Het beste reinigingsresultaat verkrijgt u door het product op te spuiten, afvegen en klaar! Bij het reinigen van machines naspoelen met water.

Zien doet overtuigen. Voor technische gebruikers leveren we in grootverpakkingen en consumenten kunnen het product afhalen in onze showroom aan De Hanekampen 5 in Beilen. Voor bedrijven verzorgen wij een gratis demo, laat u verrassen! U kunt ons bereiken via www.tol-beilen.nl of via telefoonnummer 0593 – 524 621.

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice