Boers Tuinklussen

Boers Tuinklussen

Noordveen 17

9412 AG Beilen

06 - 133 44 165

boerstuinklussen@hotmail.com

www.boerstuinklussen.nl

 

Blijf op de hoogte en volg ons ook op Facebook

facebook

 

Klik op onderstaande button voor de foto's van onze projecten.

fotobutton

Boers Tuinklussen, uw Hovenier in Midden-Drenthe

/files/15956/15955955

Boers Tuinklussen is een jong bedrijf dat zich gevestigd heeft in Beilen. Het is een eenmanszaak dat word gerund door Sander Boers.

U Bent bij mij aan het juiste adres voor al uw klussen rondom/in uw tuin. Denk aan: Aanleg, onderhoud, renovatie, straatwerk en houtwerk maar, u kunt bij mij ook terecht voor een ontwerp of een tuinadvies.

 

ontwerpboers

Wat kan Boers Tuinklussen u bieden?

Van ontwerp tot aanleg
U kunt Boers Tuinklussen inschakelen voor een ontwerp van uw nieuwe of bestaande tuin, maar u kunt de gehele aanleg door mij laten verzorgen. Natuurlijk naar uw eigen wens en eigen smaak. Ik maak dan voor u een passend ontwerp met passende materialen en een compleet beplantingsplan. Laat u de tuin door mij aanleggen zorg ik voor de benodigde materialen en gereedschappen denk hier bij aan: bestratingsmateriaal, elektra, houtwerk, afvalcontainer, machines en natuurlijk niet te vergeten de beplanting.

 

straatwerk

Straatwerk
Een nieuwe oprit of een nieuw terras ook hier voor kunt u terecht bij mij. Hier voor zijn alle machines in eigen bezit: een zware en een lichte trilplaat maar ook een zaagtafel om de stenen of de terras tegels strak op maat te zagen.

 

schuttingboers       overkappingboers

 

Houtwerk
Bij houtwerk moet u denken aan schuttingen en pergola’s maar ook aan een gehele overkapping of schuur. Dit werk word in eigen beheer uitgevoerd, hout word door mij zelf geleverd en alles word op maat gemaakt. Benieuwd wat ik allemaal maak, kijk in het fotoalbum naar de foto’s.

onderhoudboers

Onderhoud van A tot Z
Boers Tuinklussen verzorgd het onderhoud van A tot Z, dit wil zeggen uw tuin mijn zorg. Uw kunt u tuin geheel door mij laten onder houden denk hier bij aan: grasmaaien, voor/na-jaarssnoei, borderonderhoud, onkruidvrij houden van verhardingen, knippen van hagen, etc. Natuurlijk kunt u bij mij ook terecht voor een eenmalige onderhoudsbeurt of het eenmalig knippen van uw haag.

Benieuwd wat ik voor u kan beteken?
Neem dan contact met mij op:

 

visitekaartjeboers